Rent och fint hemma

Göra allt själv eller ta hjälp av ett par extra händer

Vad ska vi göra?

Vi hjälper dig med de insatser du önskar. Vi kan t ex göra allt – eller delarna du inte hinner eller orkar med. Du väljer!

När ska vi komma

Prova att boka löpande hjälp med städningen hemma så kommer vi precis så ofta som du önskar – eller ring oss vid behov. Oavsett så låser du inte upp dig.

Vad kostar det?

De flesta städtjänster omfattas av RUT-avdraget och timpriset är olika från tjänst till tjänst. Självklart löser vi avdraget direkt på fakturan så du slipper fundera på det. Fyll i en intresseanmälan så får du snabbt svar på dina frågor.

Ge att-göra-listan till oss

 

Gör en intresseanmälan för att se exakt vilka tjänster vi kan erbjuda där du bor. Vill du hellre ringa hittar du vårt telefonnummer här.

Alltid samma person ger en extra trygghet

Våra härliga medarbetare är pigga pensionärer som valt att fortsätta jobba lite för att de tycker det är roligt. Många av våra städkunder väljer att anlita oss för att vi alltid erbjuder samma person som städar hos dig. Det brukar kännas lite extra tryggt.

Känner du någon som behöver lite extra hjälp?

Förutom att ta hand om både städning och trädgårdsskötsel kan våra trygga veteraner följa med som sällskap på ärenden eller promenader om du eller någon du känner behöver lite extra stöd. Tjänsten kallas ledsagning och ger också rätt till RUT-avdrag. Även att läsa tidning och vara ett socialt sällskap ingår för den som önskar. Ring oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för just dig eller en nära anhörig när du själv inte har möjlighet, då blir vi gärna ett tryggt komplement som gör vardagen lite roligare och bättre.

En intresseanmälan ger snabbt svar!

En intresseanmälan ger snabbt svar!