Veckostäd, storstäd, fönsterputs eller flyttstäd - vi hjälper dig!

Veckostädning

Med oss kan du enkelt få hjälp att hålla ditt hem rent och fint hela tiden. Vi kommer precis så ofta som du önskar och vi gör exakt de moment du själv önskar. Dessutom är det alltid samma person som kommer hem till dig och städar. Det brukar kännas lite extra tryggt att veta.

Vi låser inte upp dig vid krångliga bindningstider – det är alltid lätt att boka om. Vi går noga igenom dina önskemål med dig och gör en plan tillsammans. Efter ett första städtillfälle vet vi lite mer hur lång tid det kommer att ta att städa hemma hos just dig. Svårare än så här det inte att anlita oss för städhjälp hemma.

Städhjälp hemma omfattas också av RUT-avdraget. Ta reda på vad det skulle kosta hemma hos dig.

Få prisförslag

Fönsterputsning

Ofta kommer det smygande tills en dag då solens trålar skvallrar om att det är dags att tvätta dina fönster. Ta vara på solljuset och håll dina fönster rena hela året. Ofta räcker det att vi kommer tillbaka 3-4 gånger och putsar dina fönster för att du ska uppleva att de är rena.

Vi kan putsa både utsidan och insidan – om du t ex vill göra del av jobbet själv. Prova oss så får du se.

Vi kan på förhand bestämma hur ofta du vill att vi kontaktar dig för att komma tillbaka. Helt utan att du låser upp dig – men så du blir påmind.

Få prisförslag

 

Storstädning

När du beställer en storstädning till sin bostad ingår vanligtvis en noggrann rengöring av alla rum och ytor. Det innebär dammsugning, våttorkning, avtorkning av skåp och luckor, fönsterputsning, badrumsstädning och köksstädning. Ofta ingår även rengöring av dörrar, lister, bänkskivor och andra ytor som kan samla på sig smuts och damm.

Hos oss är det du som bestämmer exakt vilka områden som ska städas – sedan gör vi allt för att uppfylla dina behov och önskemål. Vi städar både inför årets alla högtider och säsonger – eller inför fest och firande.

Storstädning ingår även i RUT-avdraget. När ska vi komma till dig?

Få prisförslag

 

Flyttstädning

Att flytta innebär en stor förändring i tillvaron – det är många praktiska saker att stå i.

Med oss slipper du fundera på att genomföra en regelrätt flyttstädning med alla moment som ingår. Ett tungt och tidskrävande jobb. Vårt veteranteam fixar gärna detta åt dig.

Få prisförslag

Röja och åka till tippen

Någon gång per år är det ofta läge att göra en mer ordentlig storstädning. Vi hjälper dig gärna att städa din bostad – men också dina förrådsutrymmen som lätt samlar på sig allt möjligt som bara står och samlar damm. Vi kan också städa din uteplats och trädgård.

Och det bästa av allt. Vi åker gärna en sväng eller två till återvinningsstationen så du slipper tänka på det.

Få prisförslag