Hemstäd

Skräddarsytt & okrångligt

Flexibel städhjälp hemma?

Att ha det rent och fint hemma är något de flesta mår bra av – men få har varken den tid, lust eller ork som krävs för städ. Känner du igen dig?

Men det kan samtidigt vara en utmaning att välja rätt städhjälp. Vad är viktigt för just dig, vad kostar det och vem vågar du släppa in i ditt trygga hem? Det finns många alternativ inom städservice.

Vi är vana vid alla dessa frågor och berättar gärna för dig varför våra kunder har valt just oss för sin hemstädning. Så kan du fundera i lugn och ro. Eller testa oss. Fyll i ditt postnummer och dina kontaktuppgifter så får du svar direkt vad hemstäd kostar hos oss.

 

Hemstädning – så funkar det

Vi har frågat våra kunder varför de valde att låta just oss ta hand om deras hemstäd. Vad uppskattar de allra mest. Tre saker som gör stor skillnad:

Flexibel hemstäd – två timmar i veckan eller en gång i månaden

Att anlita oss för städhjälp är enkelt och flexibelt. Med vår städservice låser du inte upp dig i krångliga abonnemang med långa bindningstider. Ibland kanske du vill ha städhjälp någon timme varje vecka och ibland räcker det med städ en gång i månaden. Vi anpassar oss helt efter ditt behov från månad till månad och skräddarsyr din städtjänst så som du vill ha den.

Enklare hemstäd eller storstädning

Ibland räcker det med enklare städ som dammsugning och dammtorkning. Och ibland vill du ha lite extra hjälp med städ inför en fest eller högtid. Ibland vill du lägga till en fönsterputsning och ha hjälp att frosta av frysen och skrubba rent ugnen. Städa det du gillar att göra själv och låt vår städhjälp fixa resten. Eller ge oss en lista på det du vill ha hjälp med från gång till gång.

Tryggt med samma person som städar – varje gång

Hos oss får du alltid samma person som städar hos dig, varje gång. Det innebär att vi lär oss hur just du vill ha det städat och att vi blir tidseffektiva. Dessutom behöver du aldrig oroa dig över vem som är i ditt hem. Det brukar kännas extra tryggt.

Hemstäd med jobbonärer

Våra medarbetare är pensionärer som kombinerar jobb och pension och fördelarna är många. De väljer själva ut sina uppdrag och hur mycket de vill jobba med t ex städ. Förutom lönen så fortsätter de att spara in till sin framtida pension.

För dig som kund innebär det att du alltid möter ett engagemang utöver det vanliga – som förutom kunskap om hemstäd utför jobbet med effektiva rutiner. Samtidigt som det alltid finns tid och lust att göra det lilla extra så du blir nöjd med din städservice.

Vill du veta mer om vår städhjälp? Fyll i ditt postnummer så får du snabbt svar från oss.

Fler smarta tjänster än hemstäd

Förutom vår städservice har vi flera andra smarta tjänster du kanske vill prova, när vi ändå är på plats.

Som till exempel trädgårdsskötsel, trädbeskärning, småfix, möbelmontering, köra till tippen eller att förverkliga ett hemmaprojekt som att bygga en walk-in-closet eller en ny altan. Eller att få upp den där sista lilla listen.

Vill du veta mer? Fyll i ditt postnummer så får du snabbt svar från oss.

Vi svarar gärna på dina frågor om städhjälp hemma. 

RUT-avdrag för städ

RUT, en förkortning för Rengöring, Underhåll och Tvätt, står för en rad tjänster som syftar till att förgylla och underlätta vår vardag i hemmet. RUT-avdraget är en motsvarighet till ROT-avdraget och är tillgängligt när du anlitar ett tjänsteföretag för olika hushållsrelaterade uppgifter. Sedan 2016 har detta även utökats till att omfatta hjälp med flytt.

Låt oss tänka oss ett scenario där du kan dra nytta av RUT-avdraget: Tänk dig att du är mitt uppe i en flytt, en tidskrävande händelse som kräver städning och organisering. Här kommer RUT in i bilden. Det handlar inte bara om städning, utan även om reparation eller underhåll av hushållsmaskiner och IT-utrustning för att säkerställa en sömlös och funktionell bostad.

För att ge dig en tydligare bild omfattar RUT-avdraget tjänster som regelbunden hemstädning för att återställa lugn och ordning, grundlig flyttstädning för att lämna din tidigare bostad fläckfri och packningstjänster för att effektivisera din övergång.

Men det går även utanför hemmets väggar och erbjuder trädgårdsarbete, snöskottning och till och med personlig omvårdnad, alla skräddarsydda för att förenkla sysslorna och frigöra din tid. Det är en heltäckande strategi som säkerställer att oavsett om det gäller barnpassning, IT-lösningar eller oväntade reparationer av ett kylskåp så finns RUT-avdraget där för att lätta på bördan.

Vi kan det mesta om RUT – ställ gärna en fråga!

 

Till slut

När vi nu avslutar denna guide om hur du väljer den perfekta städtjänsten för dina hemstädbehov, ska vi damma av lite härlig fakta för att lämna dig med glans.

Visste du att en genomsnittlig person ägnar ungefär sex månader av sin livstid åt städning? Det stämmer, ett halvår av skrubbning, dammtorkning och dammsugning! Tänk dig nu att få tillbaka den tiden genom att överlåta din städning till experterna. Med professionell städhjälp kan dessa månader ägnas åt nya hobbies, familjeäventyr eller helt enkelt åt lyxen att göra absolut ingenting.

När vi ändå är inne på fakta, tänk på detta: professionella städare kan ofta på två timmar göra det som kan ta en genomsnittlig husägare en hel dag att uppnå när det gäller hemmets renhet. Effektivitet är svårslagen, och snabbheten äventyrar inte glansen. Så genom att investera i en professionell städtjänst sparar du inte bara tid – du får också den sinnesfrid som kommer av att veta att ditt utrymme saneras med en mästerlig touch.

Kom ihåg att valet av den perfekta städtjänsten inte bara handlar om att lägga ut en syssla på entreprenad; det handlar om att förbättra kvaliteten på ditt liv. Oavsett om du är bländad av tanken på mer fritid eller bara ivrig att se din reflektion i varje glänsande yta, är professionell städhjälp den hemliga ingrediensen till en bekymmersfri och polerad bostad. Livet är trots allt för kort för att du inte ska kunna glänsa!

Låt oss förvandla städtimmarna till fritidstimmar.