Tråkigt och jobbigt att städa – men för dyrt att ta hjälp?

Tråkigt och jobbigt att städa – men för dyrt att ta hjälp?

Att ha det rent och fint hemma är något de flesta mår bra av – men få har den tid, lust eller ork som krävs. Känner du igen dig? Känner du dig dessutom osäker på vad det kostar eller vem du vågar anlita? 

Vi har frågat våra städkunder varför de valde just oss och vad de uppskattar allra mest. Tre saker som gör stor skillnad:

 

Två timmar i veckan eller en gång i månaden

Att anlita oss är enkelt och flexibelt. Du låser inte upp dig i krångliga abonnemang med långa bindningstider. Ibland kanske du vill ha hjälp någon timme varje vecka och ibland räcker det med en gång i månaden. Vi anpassar oss helt efter ditt behov från månad till månad och skräddarsyr din städtjänst.

 

Enklare städning eller storstädning

Ibland räcker det med enklare dammsugning och dammtorkning. Och ibland vill du ha lite extra hjälp att städa inför en fest eller högtid. Ibland vill du lägga till en fönsterputsning och ha hjälp att frosta av frysen och skrubba rent ugnen.  Du bestämmer. Vi fixar.

 

Tryggt med samma person – varje gång

Hos oss får du alltid samma person som städar hos dig, varje gång. Det innebär att vi lär oss hur just du vill ha det och att vi blir tidseffektiva. Dessutom behöver du aldrig oroa dig över vem som är i ditt hem. Det brukar kännas extra tryggt.

Få timpris efter RUT-avdrag

Städhjälp hemma omfattas av möjligheten till RUT-avdrag. Det gör att du bara betalar halva timpriset.

Maxbeloppet för RUT-avdraget är 75 000 kr per person och år. Det är också möjligt att ge bort RUT-avdrag till dina föräldrar.

Ta reda på vad det kostar per timme efter RUT-avdraget om du vill ha vår hjälp. Fyll i ditt postnummer här så får du kontakt med ett kontor nära dig. Du väljer själv om du vill fylla i formuläret på nästa sida eller ringa oss. Du får svar snabbt!