Veteranpoolen - företagslösningar och flexibel bemanning

Företagslösningar och flexibel bemanning

Medarbetarna gör företaget. Det håller du säkert med om. Utan dem är det svårt att bedriva en framgångsrik verksamhet.

Men när du står inför semester, en arbetstopp eller snabb expansion kan det vara svårt att snabbt få tag på kvalificerade medarbetare, utan att erbjuda en heltidstjänst.

Då kan du vända dig till Veteranpoolen. Vi hjälper dig att bemanna ditt företag och lösa många utmaningar. Hos oss får du snabbt tillgång till både erfarna och lojala medarbetare inom de flesta yrkesområden. Helt utan att ni låser upp er i ett visst antal timmar. En snabb och flexibel lösning.

Ta reda på mer - boka ett möte

Vill du veta mer om hur det funkar, vilka fördelarna är och se hur våra erfarna pensionärer skulle kunna lösa en del av era kompetensutmaningar?

Välkommen att boka ett förutsättningslöst och kostnadsfritt möte med oss där vi tillsammans identifierar en möjlig lösning. Fyll i vårt kontaktformulär så återkopplar vi till dig snabbt och ser när det passar dig.

Därför ska du välja oss

Det finns många bemanningsföretag. Men inget som oss. Veteranpoolen är ett bemanningsföretag som skiljer sig från andra. Tre saker som gör stor skillnad:

Vi bemannar med jobbsugna pensionärer. Alla våra veteraner är pensionärer som vill arbeta och som med sin livserfarenhet och samlade kompetens tar sig an uppdrag med glädje.

Våra pensionärer är flexibla. De jobbar för att de vill, vid sidan av sin pension. Därför har vi lätt att bemanna både korta och långa uppdrag, och uppdrag med få eller många timmar per dag.

Vi är pensionärers förstahandsval. Vi är den största arbetsgivaren för jobbonärer. Det gör det lätt för oss att matcha dina unika behov, att skräddarsy en lösning och snabbt tillföra resurser.

Auktoriserat bemanningsföretag

Veteranpoolen är ett auktoriserat bemanningsföretag av Almega Kompetensföretagen. Vi granskas årligen av en auktorisationsnämnd i vilken det finns representanter från LO, Unionen och Akademikerförbunden. För att behålla auktoriseringen måste vi leva upp till högt ställda krav.

  • Vi följer etiska regler.
  • Vi har ansvarsförsäkring enligt branschstandard.
  • Vi har kollektivavtal.
  • Vi har ordnad ekonomi som granskas av revisor.
Välkommen

Börja med att fylla i postnumret där du vill ha hjälp

Klicka sedan på "Gå vidare"

Kontrollera postnumret du angav. Måste bestå av 5 siffror.

Tyvärr. Vi hittade inte det postnummer du angav. Men inga problem! Klicka här för att se ditt närmaste kontor.