Hyra chaufförer

Tillfälliga behov eller långsiktiga lösningar

Hyra chaufförer per timme

I en tid av hög efterfrågan på pålitliga chaufförer, står våra engagerade veteranchaufförer redo att rycka ut och lösa de mest oväntade uppdrag.

Vi förstår att även företag som redan erbjuder chaufförtjänster ibland kan behöva förstärkning. Som inför Black Friday, en sjuk chaufför som snabbt behöver ersättas eller för att kunna uppfylla alla semesterönskemål? Eller när företaget växer fortare än du hinner rekrytera?

Eller kanske du verkar i en helt annan bransch men plötsligt behöver en tillfällig chaufför för ett udda uppdrag eller bara några timmar då och då? Låt oss vara din lösning. Fyll i ditt postnummer, lämna ett kort meddelande och få svar direkt.

Fördelar att räkna med

När du anlitar Veteranpoolen, knyter du inte bara till dig en chaufför – du öppnar dörren till en värld av livslång erfarenhet. Våra chaufförer är pensionärer som valt att jobba extra för att de tycker att det är roligt.

De har flera viktiga behörigheter som till exempel YKB och ser varje uppdrag som en möjlighet att leverera service i toppklass. Hos oss betalar du dessutom per timme – en fantastisk lösning när dina behov varierar från månad till månad. Vi är fullt medvetna om att oförutsedda behov kan dyka upp när som helst, och det är därför vi ofta står redo att hoppa in även med kortare varsel.

Vill du veta mer?

Utmaningar vi löst:Föreställ dig de hektiska veckorna inför jul, där ett lokalt leveransföretag står inför en enorm ökning i paketleveranser. Våra veteranchaufförer trädde in och säkerställde att varje paket levererades i tid.

Utmaningar vi löst

Eller föreställ dig ett växande byggföretag som behöver transportera material till flera platser, men deras egna chaufförer är upptagna. Våra veteranchaufförer kom, såg och levererade.

Utmaningar vi löst

Och när ett förväntansfullt och taggat landslag plötsligt blev utan chaufför och inte hade någon som kunde köra mellan hotell och idrottsarena. Ingen fara, en veteranchaufför var redo att hoppa in och rädda dagen.

Hållbarhet på väg

Veteranpoolen är inte bara en lösning på bristen av kompetenta chaufförer, vi bidrar också till social hållbarhet.

Våra pensionerade chaufförer är levande bevis på att ålder inte definierar förmåga eller värde på arbetsmarknaden. Genom deras djupa kunskap och erfarenhet, hjälper vi till att lösa kompetensbristen samtidigt som vi aktivt stöder och främjar en inkluderande arbetsmiljö.

I en tid när social hållbarhet är avgörande, står Veteranpoolen som en modell för hur vi kan skapa en mer balanserad och rättvis arbetsmarknad för alla. Mer hållbart än så här blir det inte.

Så funkar det

Att anlita oss på Veteranpoolen är lika enkelt som en söndagstur på landsbygden. Allt börjar med att du fyller i vårt kontaktformulär. Så snart du trycker på ”skicka”, får du omedelbart ett svar från oss.

Därefter kan vi boka in ett förutsättningslöst möte där vi tar oss tid att verkligen lyssna på dina specifika behov och önskemål. När vi har en klar bild, letar vi upp den bästa chauffören för just ditt uppdrag. Vid kortare uppdrag, kan vi till och med skicka över en chaufför direkt.

Flexibilitet och enkelhet är vår högsta prioritet, så du kan lita på att vi gör allt vi kan för att hålla det just så. Med Veteranpoolen, är du alltid bara ett steg bort från att lösa ditt chaufförsbehov.

Anlita våra chaufförer idag

Vill du anlita en erfaren och flexibel chaufför och betala per timme? Kolla med oss. Vi har lediga chauförrer tillgängliga för uppdrag över hela landet. Både korta udda uppdrag och lite längre samarbeten. Inget är omöjligt.

Fyll i vårt kontaktformulär så får du återkoppling direkt.

Förarbevis och YKB

Våra chaufförer har inte bara de vanligaste förarbevisen – många har även Yrkeskompetensbevis, YKB. Detta är ett obligatoriskt certifikat för yrkeschaufförer inom EU som gäller för alla som kör lastbil eller buss yrkesmässigt.

YKB har designats för att höja statusen för vägtransportyrket, förbättra trafiksäkerheten och skapa en bättre arbetsmiljö för förarna. För att uppnå denna höga standard måste chaufförerna genomgå en grundläggande yrkesutbildning och sedan regelbunden vidareutbildning var femte år.

Genom YKB visar våra chaufförer att de har den nödvändiga kunskapen och färdigheten för att utföra sina arbetsuppgifter på ett säkert och effektivt sätt. Detta bidrar till att säkerställa en hög standard och gör att vi kan erbjuda en trygg och pålitlig service till dig som kund.

Utmaningar

Att anlita tillfälliga chaufförer kan innebära en rad utmaningar, men när du vänder dig till Veteranpoolen kan du vara trygg med att vi har lösningarna.

Kompetens och erfarenhet: Att hitta tillfälliga chaufförer med rätt kompetens och erfarenhet är inte alltid lätt. Men våra chaufförer är inte bara erfarna – de är veteraner inom sitt område och besitter en djup kunskap som bara kommer med åren.

Tillgänglighet: Att hitta chaufförer som är tillgängliga när du behöver dem kan vara en utmaning. Men Veteranpoolen står redo att hoppa in med kort varsel, vilket garanterar att du alltid har tillgång till de tjänster du behöver.

Tillförlitlighet: Tillförlitlighet är avgörande, och vi vet att du behöver chaufförer som du kan lita på. Våra veteranchaufförer är inte bara pålitliga, de är också engagerade i att leverera enastående service.

Regelverk och certifieringar: Vi ser till att alla våra chaufförer har alla nödvändiga licenser och certifikat. Du behöver inte oroa dig för att navigera i komplexa regelverk – det har vi redan gjort åt dig.

Anpassning till företagskulturen: Våra chaufförer är mer än bara tillfälliga anställda – de blir en del av ditt team. De anpassar sig till din företagskultur och upprätthåller samma nivå av professionalism som du förväntar dig av dina fasta anställda.

Med Veteranpoolen kan du känna dig trygg i vetskapen om att du får tillfälliga chaufförer som uppfyller dina höga krav på kvalitet, tillförlitlighet och professionalism.

Kan ni hämta Tutankhamun?

Nej det var inte vi som fick det uppdraget, men ett kul exempel på en transport av gamla och unika föremål är flytten av Tutankhamuns skatter från Egypten till utställningen ”The Golden King and the Great Pharaohs” i New York 2010.

Vi kan bara gissa att det krävdes noggrann planering, packning och specialtransport för att säkerställa att de över 3 000 år gamla föremålen skulle komma fram säkert.

Här på Veteranpoolen kanske vi inte har får så här udda uppdrag, men vi är redo att ta oss an din transportutmaning, oavsett hur stor eller liten den må vara (nästan). Så, ge oss en utmaning – vi är redo att leverera!

Välkommen

Börja med att fylla i postnumret där du vill ha hjälp

Klicka sedan på "Gå vidare"

Kontrollera postnumret du angav. Måste bestå av 5 siffror.

Tyvärr. Vi hittade inte det postnummer du angav. Men inga problem! Klicka här för att se ditt närmaste kontor.