Snickare - vi hjälper dig med dina hemmaprojekt

Hyra snickare?

Vare sig du bor i lägenhet eller villa finns tillfällen när du behöver få något renoverat, ombyggt eller tillbyggt. Det kan vara allt från att bygga en hylla till att renovera ett kök.

Men det är inte alltid du har tid att göra det själv. Eller så vet du med dig att det inte blir så bra som du vill.

Därför erbjuder vi snickare som hjälper dig att bygga allt från staket till garage. Det kan vara att lägga golv, resa väggar eller byta köksluckor. Eller att renovera fönster och fasad.

Så fungerar det

När du ber om ett prisförslag kontaktar vi dig för att boka ett kostnadsfritt besök. Vid besöket går vi igenom vad som ska göras och lite praktiska detaljer. Sen får du ett prisförslag som du tittar igenom i lugn och ro.

Om du anlitar oss, avtalar vi en tid när vår veteran kommer och gör jobbet.

Enkelt, eller hur? Klicka på knappen och anmäl ditt intresse. Det värsta som kan hända är att du tackar nej. Men då vet du i alla fall timpris för en bra snickare.

Få prisförslag Kontor nära dig

Bygga altan eller trädäck

Bygga trädäck eller altan är ett vanligt uppdrag för våra veteraner. Vi gör allt från start till mål. Eller så gör vi stommen och du skruvar trallen. Du väljer.

Ett trädäck är byggt i markhöjd. En altan står på plintar en bit ovanför marken. Som regel behövs inget bygglov, men kontrollera med din kommun. När du vet vad du vill ha kan vi räkna på materialåtgång och tid. Vi kan sen uppskatta vad din altan kostar.

Vi kan hjälpa dig med det viktiga grundarbetet; allt från markduk med grus och plattor till plintar för att komma upp en bit ovan marken. Vi fixar också virke och annat material som behövs, om du vill. Sen bygger våra veteraner ditt trädäck eller din altan.

Läs mer om altanbygge

Bygga garage eller carport

Planerar du att bygga en carport eller garage och söker en snickare? Då kan vi hjälpa dig.

Börja med att fundera på storlek och placering. Om ytan är högst 30 m2 kan det räknas som attefallshus. Större yta kräver bygglov. Håller du 4,5 meter till bostadshus och granntomt slipper du fördyrande brandkrav respektive grannmedgivande. Ofta krävs också 6 meter till väg utanför tomt – kolla med kommunen.

När det kommer till bygget kan du välja lösvirke eller byggsats. Och för garage kan du välja mellan kallgarage och varmgarage.

När det är dags att börja bygga är det bra att vara två eller fler. Gärna någon med tidigare erfarenhet och kunskap. Det är här våra veteraner kommer in i bilden.

Få prisförslag Kontor nära dig

ROT-avdrag för snickeri

Med ROT-avdrag betalar du bara 70 % av priset.

Ska du bygga till eller bygga om din bostad (till exempel bygga altan)? Eller ska du utföra reparationer och underhåll i din bostad? Då kan du få ROT-avdrag. Det är en skattereduktion med upp till 30 procent av kostnaden för vårt arbete. Du får reduktionen i form av ett avdrag på fakturan.

Du kan få ROT-avdrag med högst 50 000 kr per person och år.

Läs mer om ROT-avdrag

Byta fönster och montera dörrar

Ska du byta dörrar eller fönster? Våra veteraner kan hjälpa dig.

När du väljer dörr ska du utöver utseende fundera på hur ljudisolerad, vädertålig och brandsäker den ska vara.

För fönster behöver du fundera på U-värdet, som anger hur mycket värme fönstret släpper ut. Desto lägre, desto mindre energiförlust, men desto större risk för kondens på utsidan.

Innan du beställer dörrar eller fönster måste du vara säker på måtten. Mät noggrant upp de nuvarande. Vi hjälper dig gärna.

Våra veteraner hjälper dig att riva och montera dörr och montera fönster. Vi forslar också bort avfallet (om du vill).

Få prisförslag Kontor nära dig

Renovera kök och byta köksluckor

Känns köket inte lika fräscht och modernt som när det var nytt? Våra veteraner kan hjälpa dig att byta kök. Men kanske är det smartare att behålla befintliga stommar men byta köksluckor.

Det går att få ny förvaring i gamla stommar. En lucka på ett underskåp kan enkelt ersättas med utdragslådor. Ett överskåp kan omvandlas från dold förvaring till öppen. Sopsorteringen kan förbättras. Och bänkskivan kan enkelt bytas ut.

Tänk också över materialvalet. Ska det vara MDF, laminat, faner eller massivt trä? Alla har sina unika för- och nackdelar.

Passa också på att se över behovet av eluttag. Det behövs alltid fler elkontakter än vad man tror.

Våra veteraner hjälper dig i beslutsprocessen, räkna på kostnad och framförallt göra jobbet.

Få prisförslag Kontor nära dig

Fler tjänster inom hantverk

 • Staket och grind
 • Pergola och spaljé
 • Förråd och friggebod
 • Attefallshus
 • Uterum
 • Innervägg
 • Walk-in-closet
 • Golv
 • Lister
 • Hyllor
 • Fasad
 • Vindskivor
 • Målare
 • Elektriker
 • Rörmokare
 • Murare

 

Få prisförslag Kontor nära dig

Välkommen

Börja med att fylla i postnumret där du vill ha hjälp

Klicka sedan på "Gå vidare"

Kontrollera postnumret du angav. Måste bestå av 5 siffror.

Tyvärr. Vi hittade inte det postnummer du angav. Men inga problem! Klicka här för att se ditt närmaste kontor.