Snickare

Hyra snickare med erfarenhet

Vare sig du bor i lägenhet eller villa finns tillfällen när du behöver få något renoverat, ombyggt eller tillbyggt. Stort som smått, inne som ute.

Men det är inte alltid du har tid, tålamod, verktyg eller kunskap att göra jobbet på egen hand.

Därför erbjuder vi dig möjlighet att hyra våra erfarna snickare. De hjälper dig att bygga allt från staket och garage, lägga golv, resa väggar, byta köksluckor till att renovera fönster och fasad.

Anlita snickare nära dig

När du ber om ett prisförslag kontaktar vi dig för att boka ett kostnadsfritt besök. Vid besöket går vi igenom vad som ska göras och lite praktiska detaljer. Sen får du ett prisförslag som du tittar igenom i lugn och ro.

Om du anlitar våra erfarna snickare, avtalar vi en tid när vår veteran kommer och gör jobbet.

Enkelt, eller hur? Klicka på knappen och anmäl ditt intresse. Det värsta som kan hända är att du tackar nej. Men då vet du i alla fall timpris för en bra snickare.

Bygga altan eller trädäck

Drömmer du om en perfekt altan eller ett trädäck där dagens bekymmer försvinner i solnedgången? Våra duktiga snickare är här för att förvandla den drömmen till verklighet. Vi tillverkar allt från grunden och erbjuder en skräddarsydd tjänst som sammanfattar både din vision och den oöverträffade skickligheten hos vårt team.

Läs mer om altanbygge här

För DIY-entusiasterna erbjuder vi även alternativet där vi lägger grunden och du, med glädje och stolthet, kan installera trallen. Valet är som alltid ditt.

I din trädgård kan ett trädäck på marknivå sudda ut gränserna mellan det naturliga landskapet och din mysiga bostad, medan en altan på robusta socklar erbjuder en upphöjd fristad, en plats där du kan betrakta din domän från en högre vy.

Sådana strukturer kräver vanligtvis inget bygglov, men en snabb kontroll med din kommun garanterar en problemfri resa. Med din projektvision kommer våra snickare noggrant beräkna både materialanvändning och den tid som krävs för att slutföra ditt projekt, och presentera en uppskattning av kostnaden.

Överlämna det viktiga grundarbetet till oss – våra snickare kombinerar expertis med ambition och lägger varje sektion med omsorg, från geotextilunderlaget med grus och plattor till de grundläggande socklarna. Vi är väl förberedda på att leverera allt nödvändigt material, inklusive högkvalitativt virke, för att säkerställa att ditt trädäck eller altan överträffar förväntningarna.

Därefter kommer våra skickliga snickare, med många års erfarenhet, att skapa ditt utomhusutrymme med en finess som bara kommer med många års hängivenhet till yrket.

Vår hantverksskicklighet backas upp av flexibilitet och en stor förståelse för att varje kunds behov är unikt. Oavsett om du vill ha hyra snickare bara för ramverket eller för hela projektgenomförandet, anpassar vi vårt tillvägagångssätt för att passa din nivå av engagemang och önskat resultat.

Vårt engagemang är djupt och vi guidar dig genom materialval och designbeslut. Vi strävar efter att skapa en altan eller ett trädäck som ger dig och din familj glädje under många år.

Samarbeta med oss – ett team som värnar om hantverket, uppskattar ditt förtroende och är lika engagerade i att bygga din fristad utomhus som du är. Låt oss förvandla ditt utomhusområde till en plats för skönhet och avkoppling, där varje ögonblick blir en möjlighet att skapa varaktiga minnen under bar himmel. Fyll i en intresseanmälan idag!

 

Bygga garage eller carport

Planerar du att bygga en carport eller garage och söker en bra snickare? Då kan vi hjälpa dig.

Börja med att fundera på storlek och placering. Om ytan är högst 30 m2 kan det räknas som attefallshus. Större yta kräver bygglov. Håller du 4,5 meter till bostadshus och granntomt slipper du fördyrande brandkrav respektive grannmedgivande. Ofta krävs också 6 meter till väg utanför tomt – kolla med kommunen.

När det kommer till bygget kan du välja lösvirke eller byggsats. Och för garage kan du välja mellan kallgarage och varmgarage.

När det är dags att börja bygga är det bra att vara två eller fler. Gärna någon med tidigare erfarenhet och kunskap. Det är här våra snickare kommer in i bilden. Fyll i en intresseanmälan idag!

 

Byta fönster och montera dörrar

Ska du byta dörrar eller fönster? Våra erfarna snickare kan hjälpa dig.

När du väljer dörr ska du utöver utseende fundera på hur ljudisolerad, vädertålig och brandsäker den ska vara.

För fönster behöver du fundera på U-värdet, som anger hur mycket värme fönstret släpper ut. Desto lägre, desto mindre energiförlust, men desto större risk för kondens på utsidan.

Innan du beställer dörrar eller fönster måste du vara säker på måtten. Mät noggrant upp de nuvarande. Våra snickare hjälper dig gärna.

Våra veteraner hjälper dig att riva och montera dörr och montera fönster. Vi forslar också bort avfallet (om du vill). Fyll i en intresseanmälan idag!

 

Renovera kök och byta köksluckor

Känns köket inte lika fräscht och modernt som när det var nytt? Våra snickare kan hjälpa dig att byta kök. Men kanske är det smartare att behålla befintliga stommar men byta köksluckor.

Det går att få ny förvaring i gamla stommar. En lucka på ett underskåp kan enkelt ersättas med utdragslådor. Ett överskåp kan omvandlas från dold förvaring till öppen. Sopsorteringen kan förbättras. Och bänkskivan kan enkelt bytas ut.

Tänk också över materialvalet. Ska det vara MDF, laminat, faner eller massivt trä? Alla har sina unika för- och nackdelar.

Passa också på att se över behovet av eluttag. Det behövs alltid fler elkontakter än vad man tror.

Våra snickare hjälper dig i beslutsprocessen, räkna på kostnad och framförallt göra jobbet. Fyll i en intresseanmälan idag!

ROT-avdrag för snickare

Ska du bygga till eller bygga om din bostad (till exempel bygga altan)? Eller ska du utföra reparationer och underhåll i din bostad? Då kan du få ROT-avdrag.

Med ROT-avdrag betalar du bara 70 % av priset för en snickare. Det innebär att du får en skattereduktion med upp till 30 procent av kostnaden för vårt arbete. Du får reduktionen i form av ett avdrag direkt på fakturan. Du kan få ROT-avdrag med högst 50 000 kr per person och år.

Vi svarar gärna på dina frågor!

Fler populära hantverkstjänster

Våra erfarna snickare kan hjälpa dig med alla möjliga uppdrag. Både inne och ute. Stora som små. Inget uppdrag är för litet för oss.

Vi har också ett helt team av andra hantverkskompetenser som gärna jobbar tillsammans. Våra målare, elektriker, vvs-tekniker och murare anlitas ofta för att komplettera det som kanske börjar med en snickartjänst.

Välkommen

Börja med att fylla i postnumret där du vill ha hjälp

Klicka sedan på "Gå vidare"

Kontrollera postnumret du angav. Måste bestå av 5 siffror.

Tyvärr. Vi hittade inte det postnummer du angav. Men inga problem! Klicka här för att se ditt närmaste kontor.