Hantverksuppdrag

Små och större uppdrag - inne och ute - hela året runt

Vad ska vi göra?

Söker du efter en snickare, målare eller tapetserare – eller en elektriker, rörmokare eller murare? Kolla med oss på Veteranpoolen.

När ska vi komma?

Vi står redo att hjälpa dig med både minder och större uppdrag när du vill bygga eller renovera din bostad eller uteplats.

Vad kostar det?

Våra hantverkstjänster omfattas av ROT-avdraget. Självklart löser vi avdraget direkt på fakturan så du slipper fundera på det.

Vad kostar hantverkarna per timme?

Hantverk – snickeri

Planerar du att renovera eller förnya ditt hem? Eller drömmer du om en ny altan eller något annat uteprojekt? Våra proffsiga snickare hjälper dig förverkliga dina planer.  Här är några exempel på vad vi kan göra för dig.

  • Byta fasad och vindskivor
  • Lägga golv och sätta lister
  • Bygga en walk-in-closet
  • Laga staketet
  • Bygga en ny altan

 

Hantverk – måleri & tapetsering

Planerar du att förnya ditt hem med ny färg eller tapet – eller behöver din fasad lite kärlek? Våra proffsiga målare tar sig gärna an ditt projekt. Vi jobbar hela året, både inne och ute. Hela processen från inköp, förberedelser till färdigt resultat. Självklart tar vi hand om avfallet också. Och vill du passa på att göra en rejäl storstädning kan du lägga till det också.

  • Måla om fasaden
  • Tapetsera sovrummet
  • Måla staketet
  • Måla lister

 

ROT-avdrag för hantverkstjänster – missa inte det

Många tjänster inom hantverk omfattas av möjligheten till ROT-avdrag. ROT-avdraget avser endast arbetskostnaden och halverar den kostnaden upp till ett max-belopp på 50 000 kr (2022). Självklart löser vi avdraget direkt på din faktura så du inte behöver fundera över det. Och tycker du att regelverket för vad som ingår eller inte ingår verkar krångligt – fråga oss. Vi har koll på vad som gäller och guidar dig på vägen.

Snacka hantverk med oss

Yrkesproffs och handymans

Våra härliga medarbetare är pigga pensionärer som valt att fortsätta jobba lite för att de tycker det är roligt. Beroende på vad du vill ha hjälp med så matchar vi dig mot rätt kompetens och veteran. Vi har både yrkesproffs inom snickeri, måleri, tapetsering, el, rörmokeri och mureri – men även många erfarna handymans för de lite enklare uppdragen.