Vi hjälper dig gärna med dina små och stora hemmaprojekt.

Snickare

Planerar du att renovera eller förnya ditt hem? Som att sätta upp en ny innervägg eller ett nytt kök – eller drömmer du om en ny altan eller något annat uteprojekt? Kanske fasaden behöver bytas ut och staketet lagas?

Våra proffsiga snickare hjälper dig förverkliga dina hemmaprojekt – både inne och ute. Vi fixar allt från planering av materialinköp till bortforsling av byggavfall. Så du kan njuta av det färdiga resultatet.

Få prisförslag Läs mer

Måleri

Planerar du att förnya ditt hem med ny färg – eller behöver din fasad lite kärlek? Våra proffsiga målare tar sig gärna an ditt projekt. Vi jobbar hela året, både inne och ute.

Vi tar hand om hela processen från inköp, förberedelser till färdigt resultat. Självklart tar vi hand om avfallet också. Och vill du passa på att göra en rejäl storstädning kan du lägga till det också.

Få prisförslag

 

Tapetsering

Planerar du att tapetsera om hemma i år? Vi tar hand om det tråkiga grundarbetet med allt från spackla, tvätta och slipa och hjälper dig med inköpen om du vill. Och så får du proffsig hjälp att sätta upp din nya fin tapet så du kan njuta av det färdiga resultatet.

Det enda du behöver göra är att välja tapet. Något som kan vara nog så svårt.

Få prisförslag

Elektriker

Behöver du hjälp med elarbeten i hemmet? Vi har behöriga elektriker som kan utföra de flesta arbeten i hemmet eller i samband med ombyggnad eller tillbyggnad. Vi fixar allt från strömbrytare, vägguttag, stickkontakter till lysrör och armaturer.

Se om vi har lediga elektriker där du bor – fyll i vårt enkla kontaktformulär så hör vi snart av oss.

Få prisförslag

Rörmokare

Stopp i avloppet? Eller installera en ny tvättmaskin? Eller är du osäker på hur den nya toalettstolen ska monteras? Vi kan snabbt vara på plats när du behöver och du kan vara trygg med att du får arbetet utfört korrekt.

Vi kan även hjälpa dig att hitta rätt produkter som passar till dina anslutningar. Vi kan även frakta hem dina inköp och köra uttjänta varor till återvinningen.

Hitta en rörmokare nära dig – börja med att fylla i vårt kontaktformulär så får du svar inom någon dag.

Få prisförslag

Murare

Behöver du hjälp med murning, gjutning eller renovering till något av dina hemmaprojekt i år? Vi kan göra allt från att renovera husgrunder och fixa snygga trädgårdsmurar till att renovera och mura upp t ex en altantrappa eller källartrappa. Men vi kan också hjälpa dig att renovera din fasad och fixa till puts. 

Vi kan även hjälpa till med till exempel inköp och frakt av byggmaterial eller att hyra murbruksblandare – om du vill gå all-in och få hjälp med hela ditt projekt.

Få prisförslag