Rörmokare

Stopp i avloppet? Osäker på hur den nya toalettstolen ska monteras? Lugn, Veteranpoolen kan hjälpa dig med rörmokeritjänster i hemmet*. Våra veteraner kan snabbt vara på plats när du behöver och du kan vara trygg med att du får arbetet utfört korrekt.

Vi kan även hjälpa dig att hitta rätt i produktdjungeln, så att du vet att de produkter du köper passar till just dina anslutningar. Vi kan även frakta hem dina inköp och köra uttjänta varor till återvinningen. Vi kan exempelvis byta:

  • Toalettstol
  • Tvättställ
  • Blandare
  • Diskmaskin
  • Tvättmaskin

Så här hyr du rörmokare:

Fyll i enkäten för intresseanmälan så kontaktar vi dig, eller ring direkt till ditt lokala kontor. Berätta vad du vill ha hjälp med och vi matchar uppdraget med en lämplig resurs i vår Veteranpool*. Veteranen kommer sedan att kontakta dig direkt så att ni gemensamt kan gå igenom det arbete du vill göra.

*Möjlighet att erbjuda rörmokeritjänster varierar beroende på vilken ort du bor i.

BLI KONTAKTAD
1. Börja med att ange ditt postnummer

Fyll i ditt postnummer för att se vad ditt lokalkontor kan erbjuda dig för tjänster.

GÅ VIDARE
Kontrollera angivet postnummer
2. Välj tjänster

Välj en eller flera tjänster som du är intresserad av.

Vald tjänst kan tyvärr inte bokas digitalt

Vårt tjänsteutbud kan variera beroende på hur många tillgängliga veteraner vi har just nu. Vill du veta mer - ring eller maila oss.

Berätta mer 3. Ange dina kontaktuppgifter Fyll gärna i ditt personnummer, så hämtas din folkbokförda adress automatiskt!
Kontrollera e-postadressen
Kontrollera telefonnumret
HÄMTA RENSA
Kontrollera angivet personnumret (12 siffror) {{personalNumberSearchErrorMessage}} Hämta din adress genom att fylla i ditt personnummer och klicka på Hämta eller fyll i dina uppgifter manuellt. Jag vill skriva in mina uppgifter manuellt
  • Varför ser mina kontaktuppgifter så konstiga ut?

    Din integritet är viktig för oss. Därför har de flesta tecken i dina kontaktuppgifter ersatts av en stjärnsymbol (*). När du väljer att skicka din intresseanmälan kommer vi se den fullständiga informationen. Vi hanterar informationen i enlighet med vår integritetspolicy

Förnamn är obligatoriskt
Efternamn är obligatoriskt
Gata är obligatoriskt
Postnummer är obligatoriskt
Ort är obligatoriskt
Du behöver godkänna våra villkor
{{ message }}
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN