Gräsklippning

Låt Veteranpoolen hjälpa dig fixa den grönaste gräsmattan i kvarteret! Att boka gräsklippning är enkelt, och en av våra mest populära tjänster. Vi kan snabbt hjälpa till när tiden blir knapp, eller arbetet lite för tungt för att klara på egen hand.

Hos oss bestämmer du själv hur ofta du vill ha hjälp. Vi kan ta hand om gräsklippning, kantklippning och trimning hela säsongen, semesterperioden eller så ofta du önskar. Oavsett om gräsmattan är stor eller liten, om det gäller villan, sommarstugan eller kolonilotten, hjälper vi dig gärna. Tillsammans gör vi en plan, utan att du låser upp dig. Lite som en prenumeration på en välskött trädgård, utan den krångliga biten! Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

Gräsklippning prisvärt genom Veteranpoolen

Visste du att gräsklippning, och de flesta andra tjänster, innefattas av RUT-avdraget? Det gör våra trädgårdstjänster mycket prisvärda.

Komplettera din bokning med häcklippning, trädbeskärning eller någon annan trädgårdstjänst! Veteranpoolen har även erfarna snickare och målare för dig som vill bygga ny altan eller måla om fasaden. Våra trygga, erfarna veteraner har många års erfarenhet och vi anpassar våra tjänster efter dina önskemål.

 

Gräsklippning Gräsklippning
Boka gräsklippning är enkelt!
  1. Fyll i enkäten för intresseanmälan så kontaktar vi dig, eller ring direkt till ditt lokala kontor.

  2. Vi kontaktar dig för att gå igenom uppdraget och matchar sedan mot en passande veteran i vår pool.

  3. Veteranen utför uppdraget hos dig

Boka gräsklippning är enkelt!
BLI KONTAKTAD
1. Börja med att ange postnumret där du vill ha hjälp
GÅ VIDARE
Kontrollera angivet postnummer
2. Välj tjänster

Välj en eller flera tjänster som du är intresserad av.

Vald tjänst kan tyvärr inte bokas digitalt

Vårt tjänsteutbud kan variera beroende på hur många tillgängliga veteraner vi har just nu. Vill du veta mer - ring eller maila oss.

Välj minst en tjänst Berätta mer 3. Ange dina kontaktuppgifter Fyll i ditt personnummer, så hämtas din folkbokförda adress automatiskt!
Kontrollera e-postadressen
Kontrollera telefonnumret
HÄMTA RENSA
Kontrollera angivet personnumret (12 siffror) {{personalNumberSearchErrorMessage}} Hämta din adress genom att fylla i ditt personnummer och klicka på Hämta.
  • Varför ser mina kontaktuppgifter så konstiga ut?

    Din integritet är viktig för oss. Därför har de flesta tecken i dina kontaktuppgifter ersatts av en stjärnsymbol (*). När du väljer att skicka din intresseanmälan kommer vi se den fullständiga informationen. Vi hanterar informationen i enlighet med vår integritetspolicy

Förnamn är obligatoriskt
Efternamn är obligatoriskt
Gata är obligatoriskt
Postnummer är obligatoriskt
Ort är obligatoriskt
Du behöver godkänna våra villkor
{{ message }}
Kom igång - Ange postnummer där du vill ha hjälp