Trädbeskärning

Behöver du hjälp med att beskära träd, buskar eller häckar på din tomt? Vi hjälper dig gärna. Våra trädbeskärare har lång erfarenhet och vet hur träd och buskar ska beskäras för att åldras vackert, bära frukt av hög kvalitet, eller för att vara så dekorativa och fylliga som möjligt.

Självklart kan vi även hjälpa dig även med de flesta andra typer av trädgårdsarbete.

JAS och vårvinter viktiga perioder

Olika träd beskärs vid olika tider på året. Många träd kan med fördel beskäras under vårvintern. Då är trädet i vila och blir inte lika stressat, dessutom ser man strukturen på trädet tydligare. Andra träd, buskar och häckar beskärs under JAS-perioden. Det innebär att man beskär träden på sensommaren och tidiga hösten, eftersom träden mår bra av att det görs precis innan de går in i sin vintervila. Då tål träden kirurgiska ingrepp bättre, och det är också lättare att se om träden är angripna av skadedjur.

Fråga gärna oss om du är osäker på när det är dags att beskära trädet.

Vi kan självklart även hjälpa dig med att transportera bort avfallet, något som dock inte faller inom vad som är berättigat för RUT-avdrag. Vi kan även vara behjälpliga om du behöver behandla dina träd.

RUT-avdrag på trädbeskärning

Trädbeskärning är sedan 2016 en RUT-berättigad tjänst, vilket gör det kostnadseffektivt att köpa in denna tjänst. Tveka därför inte att ta hjälp av oss när dina träd behöver tas omhand. Välkommen till Veteranpoolen.

Så enkelt bokar du trädbeskärning genom Veteranpoolen!
  1. Fyll i enkäten för intresseanmälan så kontaktar vi dig, eller ring direkt till ditt lokala kontor.

  2. Vi kontaktar dig för att gå igenom uppdraget och matchar sedan mot en passande veteran i vår pool.

  3. Veteranen utför uppdraget hos dig

Så enkelt bokar du trädbeskärning genom Veteranpoolen!
Vanliga frågor

Vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får in från våra kunder. Om du inte hittar svaret på din fråga är du välkommen att kontakta ditt lokala kontor så hjälper vi dig!

Gå till alla frågor och svar
Vanliga frågor
BLI KONTAKTAD
1. Börja med att ange ditt postnummer

Fyll i ditt postnummer för att se vad ditt lokalkontor kan erbjuda dig för tjänster.

GÅ VIDARE
Kontrollera angivet postnummer
2. Välj tjänster

Välj en eller flera tjänster som du är intresserad av.

Vald tjänst kan tyvärr inte bokas digitalt

Vårt tjänsteutbud kan variera beroende på hur många tillgängliga veteraner vi har just nu. Vill du veta mer - ring eller maila oss.

Välj minst en tjänst Berätta mer 3. Ange dina kontaktuppgifter Fyll i ditt personnummer, så hämtas din folkbokförda adress automatiskt!
Kontrollera e-postadressen
Kontrollera telefonnumret
HÄMTA RENSA
Kontrollera angivet personnumret (12 siffror) {{personalNumberSearchErrorMessage}} Hämta din adress genom att fylla i ditt personnummer och klicka på Hämta.
  • Varför ser mina kontaktuppgifter så konstiga ut?

    Din integritet är viktig för oss. Därför har de flesta tecken i dina kontaktuppgifter ersatts av en stjärnsymbol (*). När du väljer att skicka din intresseanmälan kommer vi se den fullständiga informationen. Vi hanterar informationen i enlighet med vår integritetspolicy

Förnamn är obligatoriskt
Efternamn är obligatoriskt
Gata är obligatoriskt
Postnummer är obligatoriskt
Ort är obligatoriskt
Du behöver godkänna våra villkor
{{ message }}
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN