Njut av din trädgård eller uteplats

Göra allt själv eller ta hjälp av ett par extra händer

Vad ska vi göra?

Dags att förbereda inför säsong eller sista höstrycket – vi finns här för dig. Klipper gräs, rensar ogräs, krattar, räfsar och röjer. Och tar hand om både häckar, buskar och träd.

När ska vi komma

Unna dig lyxen och prova att boka löpande hjälp med din trädgård – eller ring oss vid behov när du inte hinner, har kompetensen eller kanske är bortrest. Oavsett så låser du inte upp dig.

Vad kostar det?

De flesta tjänsterna omfattas av RUT-avdraget och timpriset är olika från tjänst till tjänst. Självklart löser vi avdraget direkt på fakturan så du slipper fundera på det. Fyll i en intresseanmälan så får du snabbt svar på dina frågor.

Ge att-göra-listan till oss

 

Ta reda på mer – gör en intresseanmälan här

Gör en intresseanmälan för att se exakt vilka tjänster vi kan erbjuda där du bor. Vill du hellre ringa hittar du vårt telefonnummer här.

Vi gillar att ta i med trädgårdshandskarna

Våra härliga medarbetare är pigga pensionärer som valt att fortsätta jobba lite för att de tycker det är roligt. Beroende på vad du vill ha hjälp med så matchar vi dig mot rätt kompetens. Många har utbildning inom t ex trädbeskärning eller lång gedigen erfarenhet av att ta hand om trädgårdar. Du kan alltid känna dig trygg med att vi hjälper dig på bästa sätt.

Gör en intresseanmälan och få svar snabbt!

Gör en intresseanmälan och få svar snabbt!