Trädgårdshjälp

Behöver du trädgårdshjälp?

Har du en trädgård eller härlig uteplats? Grattis, du är lyckligt lottad. Men en trädgård kräver också en hel del kärlek och tid för att må bra och bli din bästa vän.

Gräset behöver klippas, ogräs rensas och rabatter vattnas. Löv och kvistar behöver krattas undan och avfall behöver tas om hand eller köras till tippen. Träd, häckar och buskar behöver underhållas och beskäras.

Det gäller att ha tid och intresse – men också kunskap, utrustning och verktyg. Och inte minst rutiner för att göra jobbet effektivt och säkert. Allt detta har vi. Önskar du hjälp med en enskild insats eller smidig hjälp hela säsongen? Ta reda på mer och boka.

Trädgårdshjälp pris

Vill du snabbt ta reda på vad vår trädgårdshjälp kostar per timme – börja med att fylla i vårt enkla kontaktformulär. Då kontaktar vi dig direkt och berättar mer. Vi har lång erfarenhet av hur lång tid olika arbetsmoment brukar ta – så du kan också rådfråga oss för att räkna ut hur mycket det kostar att få trädgårdshjälp just där du bor.

Självklart ordnar vi med RUT-avdraget direkt på din faktura så att du slipper tänka på det. Vi ser fram emot att höra från dig.

Så funkar vår trädgårdshjälp

Det är enkelt att boka vår hjälp. Kontakta oss genom at klicka på knappen. Fyll i formuläret  – eller ring. Gör det du tycker är enklast. Vi lovar att återkomma snabbt.

Vi följer upp och tar reda på dina behov och önskemål. Vi svarar på frågor, ger dig information om RUT-avdraget och vad timpriset blir för dig. Sedan letar vi upp vem eller vilket team som bäst kan göra jobbet hos dig.

Din trädgårdsveteran kontaktar dig för att planera in när jobbet ska utföras. Vid mer omfattande uppdrag kanske ni behöver träffas på plats. Vi sätter igång och gör jobbet enligt dina önskemål. Dyker det upp nya frågor kan du prata direkt med din veteran – eller ringa oss på kontoret.

Gräsklippning

Låt oss hjälpa dig med gräsklippning och få tid över till annat. Att boka och få hjälp att klippa gräs är enkelt, och en av våra mest populära tjänster. Vi kan snabbt rycka ut när tiden blir knapp, eller arbetet för tungt att klara på egen hand.

Vi kan ta hand om allt från gräsklippning, kantklippning och trimning till att så gräs, anlägga gräsmatta eller lägga gräsmatta i din trädgård. Vi hjälper dig också med mossbekämpning så din gräsmatta kan stoltsera som kvarterets vackraste. Självklart hjälper vi dig att gödsla gräsmattan och vattna gräsmattan också.

Och det bästa av allt – du väljer själv hur ofta du vill ha vår hjälp att klippa gräs. Vi kan klippa gräs hela säsongen, under semestern eller så ofta du vill. Oavsett om gräsmattan är stor eller liten.

Få prisförslag Läs mer

Trädbeskärning

Att beskära träd är någon som kräver gedigen kunskap. Gör man fel riskerar man nämligen att skada trädet och i värsta fall klarar det sig inte alls.

Oavsett om ditt mål är att beskära trädet för att det ska ge mer frukt eller hålla formen så det passar in i din trädgård så kan vi hjälpa dig.

En viktig aspekt av trädbeskärning är också när på året man kan beskära. Och det finns inget enkelt svar på det. Olika sorters träd mår bäst av att bli beskurna på olika tidpunkter. Vi hjälper dig gärna med en plan och ser till att jobbet blir proffsig utförrt.

Få prisförslag Läs mer

Klippa häck och beskära buskar

Att klippa häck och beskära buskar är ett årligt återkommande trädgårdshjälp. Att sköta trädgården är ofta en avkopplande syssla – men ibland räcker tiden inte till och du kan behöva lite extra hjälp med trädgårdsarbetet.

Vi har stenkoll på när man kan utföra häckklippning, och hur arbetet ska utföras för att du ska få ett proffsigt resultat. Fråga gärna oss om råd, om du är osäker. Vi kan också hjälpa dig att trimma häck och trimma buskar. Inget uppdrag är för litet.

Att boka hjälp med häckklippning är dessutom ofta kostnadseffektivt, då arbetet omfattas av RUT-avdraget. Klicka på knappen och få ett prisförslag snabbt.

Få prisförslag Läs mer

Rensa ogräs och kratta löv

Tillhör du dem som gillar att vara ute och sköta trädgården – rensa ogräs och kratta löv? Grattis. Det kan verkligen vara ett härligt sätt att koppla av på. Men för många blir det tvärtom, ett ont måste som tar tid från annat.

Låt oss ge dig trädgårdshjälp – vi tar gärna i med trädgårdshandskarna när det behövs. Och så ofta du vill. Vi kan komma löpande hela säsongen och rensa ogräs och kratta löv både på våren och hösten.

Vi vet hur man överlistar ogräset och när vi ändå håller på att rensa ogräs kan vi hjälpa dig bekämpa mossa, röja sly eller ta bort vass om du har en strandtomt.

Få prisförslag

Bekämpa mossa

Mossa kan faktiskt vara ett stort problem. Den kan göra ytor hala och farliga att gå på, den kan också vara ett tecken på fuktproblem och dessutom kan mossan konkurrera med andra växter om näring och vatten. Mossa ser dessutom tråkigt och smutsigt ut.

Det är viktigt att ta mossan på allvar och vidta åtgärder för att bekämpa den så snabbt som möjligt. Ju längre du väntar, desto svårare kan det vara att ta bort mossan från din trädgård eller fastighet.

Vill du veta mer om mossbekämpning – varför du bör bekämpa den, vilka metoder det finns och hur du förhindrar att den kommer tillbaka eller när på året du kan göra det – klicka här. Eller vill du boka eller ta reda på timpris? Det är enkelt – fyll i ditt postnummer så får du snabb kontakt med oss. Tjena moss!

Snöskottning

Vi hjälper dig gärna med snöröjning och halkbekämpning under vinterhalvåret. Vi är snabbt på plats för att göra garageuppfarten snöfri eller att skotta en gång från ytterdörr till postlåda. Vi hjälper dig även med sandning så att otrevliga halkolyckor kan undvikas.

För dig som privatperson är snöskottning en RUT-berättigad tjänst. Vi hjälper självklart även företagare och fastighetsägare över hela Sverige med snöskottning och halkbekämpning.

En annan populär tjänst som flera av våra kontor erbjuder är snöbevakning. Då håller vi efter hus, gård och trottoar när du åker bort, så att du inte behöver oroa dig över att snö eller is ställer till med halkolyckor under tiden du är borta. Smart va?

Få prisförslag Läs mer

Bortforsling av trädgårdsavfall

Har du tagit ner ett träd på tomten som du sågat upp och nu vill få bort från gräsmattan? Eller har du storstädat i trädgården och har en stor hög av grenar, kvistar och löv som du behöver bli av med?

Våra trygga, erfarna veteraner hjälper dig gärna att köra till återvinningscentralen så du slipper tänka på den biten.

Få prisförslag Läs mer