Snöskottning

Veteranpoolen hjälper dig gärna med snöröjning och halkbekämpning under vinterhalvåret. Vi är snabbt på plats för att göra garageuppfarten snöfri eller att skotta en gång från ytterdörr till postlåda. Vi hjälper dig även med sandning så att otrevliga halkolyckor kan undvikas. För dig som privatperson är snöskottning en RUT-berättigad tjänst. Vi hjälper självklart även företagare och fastighetsägare över hela Sverige med snöskottning och halkbekämpning.

En annan populär tjänst som flera av våra kontor erbjuder är snöbevakning. Då håller vi efter hus, gård och trottoar när du åker bort, så att du inte behöver oroa dig över att snö eller is ställer till med halkolyckor under tiden du är borta.

Så här beställer du snöskottning, snöröjning och halkbekämpning genom Veteranpoolen:

Att bli kund hos Veteranpoolen är enkelt! Börja med att fylla i ditt postnummer här på hemsidan och gör en intresseanmälan, så kontaktar vi dig inom kort. Du kan självklart även ringa direkt till ditt lokala kontor. Berätta lite om uppdraget, till exempel hur länge du vill ha snöbevakning eller hur stor yta du vill ha skottad, så kommer vi till dig så snart som möjligt!

Snöskottning Snöskottning
INTRESSEANMÄLAN Snöskottning