Tillbaka till karriär/franchise

Säljande kontorskoordinator sökes till Göteborg Väster

Säljande kontorskoordinator sökes till Göteborg Väster

Göteborg Väster

Heltid

Ansök

Kontaktperson

Säljande kontorskoordinator sökes till Göteborg Väster

Göteborg Väster

Heltid

Ansök

Säljande kontorskoordinator sökes till Göteborg Väster

Vi växer och behöver en ny stjärna i vårt gäng! Veteranpoolen Göteborg Väster erbjuder nu ett kul och utvecklande jobb på det fantastiska kontorshotellet Arkipelagen i Sisjön. Här sitter mer än 300 företag som tillsammans skapar en händelserik och härlig miljö. Tillsammans med Per, som äger och driver distriktet, ska Västra Göteborg fortsätta sin tillväxtresa. Nu kan tjänsten som säljande kontorskoordinator på Veteranpoolen Göteborg Väster bli din!

Om tjänsten

Veteranpoolen jobbar med företagsbemanning och privatkunder inom områdena hantverk, trädgård och hushållsnära tjänster och har en stor pool med skickliga veteraner som utförare. Du kommer i denna rollen få utrymme för eget ansvar där du blir en del av att utveckla verksamheten och säkerställa att både kunder och veteraner blir hjälpta och nöjda.

Arbetsuppgifter

Rollen som kontorskoordinator är rolig, social, varierande och utmanande där den ena dagen sällan är den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära att:

 • Ta emot uppdrag och intresseförfrågningar via mail, telefon och övriga system
 • Samordna och bemanna uppdrag med stort fokus på nöjda kunder och glada veteraner
 • Proaktiv försäljning över telefon
 • Administrera kunduppdrag i vårt affärssystem
 • Stödja våra Veteraner med information och material
 • Intervjua, rekrytera och anställa våra veteraner
 • Arrangera veteranaktiviteter så som grillfester, biokvällar och julmingel

Att ha kul på jobbet är en viktig faktor för oss på Veteranpoolen Göteborg Väster och vi tror att hög trivsel bidrar till vår framgång!

Vem är du?

Att vara kontorskoordinator hos oss innebär att ha många bollar i luften. Du behöver ha en naturlig känsla för ”mötet med människor” och tycka att kontrollerat kaos i perioder är kul. Vi letar efter någon med stort eget driv, engagemang och ansvarskänsla. Du måste gilla samtal via telefon då en stor del av affären drivs där.

För att trivas i den här rollen bör du vara:

 • Social och serviceinriktad
 • Sälj- och målfokuserad med ett naturligt driv
 • Noggrann och strukturerad
 • Lösningsorienterad – problem är endast en situation som ännu ej lösts!

Vi ser gärna att du arbetat med sälj på något sätt och tycker det är utmanande och roligt. Goda IT-kunskaper och vana att växla snabbt mellan olika program ser vi som en självklarhet.

Vårt erbjudande

Den här rollen är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning på 6 månader. Kontoret ligger i Arkipelagens kontorshotell i Sisjön med massvis av inspirerande och intressanta ”kollegor” på plats. Ett hus fullt av energi och engagemang där vi är säker på att du kommer att trivas.

Tillträde sker enligt överenskommelse, dock helst i början av augusti 2024.

Låter det spännande?

Fyll enkelt i formuläret på vår hemsida senast den 5 maj 2024. Rekryteringen till den här tjänsten sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser väldigt mycket fram emot din ansökan!

Om oss

Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har en framgångsrik affärsmodell och stark organisation som idag omsätter 485 MKR. Veteranpoolen är ett franchisekoncept och bedriver verksamhet från 60 lokalkontor i Sverige med sitt supportkontor i Göteborg.

Vi har en positiv kultur och verkar i en fartfylld miljö. Vi gillar det vi gör, och vår arbetsglädje och vårt engagemang smittar! Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga och att alla tar ansvar. Det är något som märks i allt vi gör – från den dagliga verksamheten till våra årliga kick-offer och konferenser. På vårt supportkontor i Göteborg finns ett starkt team som stöttar franchisetagare och deras medarbetare i allt från försäljning, IT & telefoni, administration, ekonomi och marknadsföring.

Kontaktperson

Emelie Jacobsson

0702486182

Fler lediga jobb hos oss

Alla lediga jobb