Tillbaka till karriär/franchise

Vill du driva ett Veteranpoolenkontor?

Spontanansökan: Vill du driva eget?

Alla distrikt

Franchisetagare

Ansök

Kontaktperson

Spontanansökan: Vill du driva eget?

Alla distrikt

Franchisetagare

Ansök

Vill du driva ett Veteranpoolenkontor?

Vill du driva ett Veteranpoolenkontor?

Vi lägger alltid ut våra lediga distrikt men om inget distrikt nära dig är ledigt just nu går det alldeles utmärkt att göra en spontanansökan så kontaktar vi dig när något i ditt närområde blir ledigt.

För att bli framgångsrik franchisetagare inom Veteranpoolen ser vi gärna att du har erfarenhet av att driva en verksamhet. Du bör ha goda kunskaper och vana av försäljning/marknadsföring samt av företagsadministration. Lika viktigt är att du har erfarenhet av att leda och motivera medarbetare.

På Veteranpoolen ingår du i ett nätverk av skickliga företagare och ansvarar själv för att driva ditt distrikt. Till din hjälp har du supportkontoret i Göteborg där ett starkt team stöttar lokalkontoren i bland annat försäljning, IT & telefoni, administration, ekonomi och marknadsföring. Vi har en positiv kultur och verkar i en händelserik och fartfylld miljö. Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga och känner ett ansvar. Det är något som märks i allt vi gör – från den dagliga verksamheten till våra årliga kick-offer och konferenser.

Vem är du?

För att lyckas är det viktigt att du har ett stort driv och engagemang i kombination med en stark ansvarskänsla. Du gillar vara i en händelserik miljö och är en person som får saker att hända. Uppdragets natur kräver också att du är mycket noggrann, strukturerad och kan stå fast vid ramar och våra värderingar.

Vi värdesätter att du har ett intresse för människor och en mycket god förmåga att skapa och underhålla relationer. Du kommer att ha många kontaktytor och det är viktigt att du strävar efter kundnöjdhet och goda resultat.

Har du en stark drivkraft att bli egen företagare – då har vi en utmaning för dig. Klicka på Ansök-knappen och skriv lite om dig själv så hör vi av oss

Vill du ha mer information innan du ansöker så är du välkommen att ringa eller maila oss så berättar vi mer.

Välkommen till oss!

 

Kontaktperson

Anna Johannesson

070-771 6584

Fler lediga jobb hos oss

Alla lediga jobb