Barnvakt i Alingsås

För dig som bor i Alingsås och har barn, oavsett ålder, kan vi på Veteranpoolen erbjuda hjälp med barnpassning. I vår pool finns erfarna barnvakter som kan ställa upp vid alla tillfällen. Det kan vara hjälp av en trygg och pålitlig barnvakt när ni ska gå på fest eller någon som kan hämta barnen på dagis eller från skolan.

Våra veteraner har lång erfarenhet av barnpassning. Några har arbetat som pedagoger, andra har lång erfarenhet av egna barn och barnbarn. De blir till en extra farmor eller mormor som finns till hands när det behövs. De kan stötta dig i vardagen så att du inte behöver oroa dig för att det inte få ihop livspusslet.

Det här kan du få hjälp med av våra barnvakter i Alingsås:

  • Hämtning av barnen på dagis eller skola
  • Matlagning
  • Komma igång med läxläsningen
  • Finnas på plats på sena kvällar, till exempel om du ska på fest
  • Skjutsning eller hämtning i samband med fritidsaktiviteter

Så här gör du när du vill ha barnvaktshjälp:

  • Fyll i enkäten för intresseanmälan eller ring eller maila direkt till Veteranpoolen i Alingsås. Du når oss på telefonnummer 0322-30 33 05 eller mailadress alingsas@veteranpoolen.se. Vi tar sedan kontakt med dig för att diskutera uppdraget närmare.
  • Vi ställer några frågor om uppdraget: de kan handla om hur många barn det är som ska passas, deras ålder och vad de är mest intresserade av. Dina önskemål matchas sedan mot en lämplig veteran i vår pool.

Det är viktigt att man trivs med varandra. Du och dina barn får därför träffa en eller flera veteraner innan du bestämmer dig. Om det är ett återkommande uppdrag ser vi förstås till att det alltid är samma person som återkommer vid varje tillfälle.

Bra att veta för dig som anlitar hjälp från Veteranpoolen i Alingsås:

Våra veteraner arbeta på sina egna villkor och väljer själva vilka uppdrag man vill ta. För våra veteraner är det till stor glädje att känna att deras kompetens och erfarenhet är efterfrågad och uppskattad. De är alla hel- eller deltidspensionärer och har massor av erfarenhet och kompetens som de nu ställer till ditt förfogande.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Alingsås
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN