Fönsterputs i Alingsås

Bor du i Alingsås och behöver hjälp med fönsterputsning? Hos oss finns ett antal duktiga veteraner som samlat på sig massor av erfarenhet och kloka husmorstips som gör att dina fönster blir blanka och rena. I allmänhet har våra veteraner inte en bakgrund som professionella fönsterputsare, men har lång erfarenhet av fönsterputsning. Det borgar för att du får ett väl utfört jobb.

Normalt sett använder vi oss av den utrustning och de rengöringsmedel du ställer till förfogande. Skulle det vara någonting som behöver kompletteras så kan vi hjälpa dig med inköp. Du kan också hyra utrustning av oss.

Vi tar gärna bort krukor, prydnadsföremål och gardiner från fönstren, men om du vill att arbetet ska gå fortare kan du göra det innan vi kommer.

Så här går det till när du vill anlita Veteranpoolen i Alingsås:

  • Kontakta oss, antingen genom enkäten för intresseanmälan eller genom att ringa vårt kontor. Vårt telefonnummer är 0322-30 33 05.
  • Berätta vad det är du vill ha hjälp med och ungefär hur många fönster det är som behöver putsas. Vi behöver även veta om fönstren är vändbara och hur många glas de har. Det är också vara bra för oss att redan vid kontakttillfället få reda på om du har den utrustning som behövs. Har du inte det, kan vi då direkt ge dig tips om vad som behöver inhandlas.

Uppge också hur tillgängliga fönstren är.

Våra veteraner är kompetenta och erfarna personer som numera är pensionerade. Det innebär dock inte att de inte längre kan eller vill arbeta. Hos oss får de möjlighet att självständigt välja uppdrag och de jobbar på sina egna villkor. Vad de verkligen värdesätter är att deras kunskaper och erfarenhet kommer till användning.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Alingsås
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN