Trädbeskärning i Alingsås

Är du i behov av att få dina träd beskurna och bor i Alingsås? Veteranpoolen har personal med många år av gedigen erfarenhet vad gäller olika typer av trädgårdsarbeten. Vi vet hur trädbeskärning i Alingsås ska gå till och hur dina träd ska behandlas så att de håller sig länge, blommar och ger fin frukt varje år. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

Vi använder JAS-metoden för trädbeskärning

Vi på Veteranpoolen använder oss av den kända JAS-metoden. Det betyder att vi beskär träden efter sommaren då träden gör sig redo för den långa vilan under vintern. Träden tar då mindre skada och håller sig friska under en längre tid. Bortsett från kapningen av gamla grenar kan man samtidigt undersöka om trädet har blivit utsatt för skadedjur. I dessa fall kan våra veteraner ge dig förslag på eller utföra en trädbehandling som tar bort dessa otyg.

Kontakta oss för att få hjälp med trädbeskärning i Alingsås

Det är enkelt att få hjälp med din trädbeskärning. Du kan kontakta oss via den intresseanmälan som finns på vår hemsida eller ringa ditt lokala kontor.

När du kontaktar oss vill vi veta mer om vad du vill att vi ska utföra, till exempel vilken typ träd och hur många du vill att vi ska beskära. Vi matchar ditt uppdrag med rätt personal i vår veteranpool för trädbeskärning i Alingsås med omnejd. Därefter kommer veteranen att kontakta dig för att komma överens om en bra tidpunkt för att utföra tjänsten. Det är bra om vi i förväg får veta vilka verktyg ni själva har, så att veteranen kan ta med de som behövs.

Använd RUT-avdraget för trädbeskärning

För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd med både vårt arbete och kostnaden. Från och med augusti 2016 kan du använda dig av RUT-avdraget när vi kommer och beskär dina träd. RUT-avdraget betyder att du får en skattereduktion på arbeten inom hushållsnära tjänster, till exempel trädbeskärning. Efter att trädbeskärningen utförts hjälper vi dig också att få bort allt som blir över, till exempel grenar, löv och annat. För detta kan man dock inte använda RUT-avdraget. När du kontaktar oss, nämn om du vill använda RUT-avdraget.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Alingsås
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN