Målare i Borås

Om du behöver hjälp med måleriarbete i Borås kan du kontakta Veteranpoolen. Det är inte alla som har tid eller möjlighet att måla själva. Då finns Veteranpoolen alltid till hands. Vi kan hjälpa hjälpa dig som bor i till exempel Viskafors, Dalsjöfors och Fristad i Borås, samt Ulricehamn, Mark och Bollebygd.

Endast kompetent och erfaren personal

I Veteranpoolen har vi personal som vet vad den gör. Beroende på dina behov har vi både professionella yrkesmålare samt personer som har stor egen erfarenhet av målning. Oavsett yrkesbakgrund kan de hjälpa dig med det du behöver. Vad vi kan göra för just dig med bestämmer du, men vi tar hand om såväl stora som små målningsprojekt. Exempel på måleriarbeten som vi utför är:

  • Fasadmålning
  • Trappor
  • Fönster
  • Målning inomhus av väggar och tak.
  • Vävsättning
  • Dekorationsmålning

Du behöver heller inte tänka på något förarbete. Vi tar hand om allt som krävs för att du ska bli nöjd med slutresultatet. Vi utför målartvätt, spacklar och slipar för att få en jämn yta, täcker golvet och maskerar lister med mera. Om du behöver hjälp med att anskaffa penslar, färg och annat material hjälper vi dig gärna även med det. Ifall du är osäker på vad som behövs för måleriprojektet kan vi ge dig råd.

Så här gör du för att hyra måleri:

Börja med att fylla i enkäten för intresseanmälan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa direkt till kontoret i Borås på telefonnummer: 033-13 97 00. Tänk igenom vad du vill ha utfört och berätta det för oss. Utifrån vad du behöver hjälp med matchar vi dig mot våra resurser i Veteranpoolen. Den veteran som vi väljer ut kontaktar dig sedan för att ni tillsammans ska kunna gå igenom vad som ska göras och hur lång tid det kan ta.

Att tänka på

Om målningen sker på hög höjd finns risken för fallolyckor. Vid behov hjälper vi dig gärna med att hyra en målarställning. Om du är osäker på vad som behövs eller har några frågor går det bra att vända dig till oss.

Den veteran som kommer ut till dig är avtals- eller ålderspensionär men gläder sig åt att hans eller hennes färdigheter och erfarenhet fortfarande efterfrågas! Våra veteraner väljer själva vilka uppdrag de tar. Du kan alltså vara säker på att få riktigt motiverad hjälp.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Borås
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN