Snickare i Borås

Hjälp med allt från själva arbetet till annat praktiskt

Om du behöver hjälp med att bygga om eller att bygga nytt finns vi till hands. Vi har erfarna hantverkare som utför arbetet på ett bra och noggrant sätt. I vår veteranpool finns det både skickliga yrkessnickare och personer som på annat sätt har förvärvat sig flera års erfarenhet av snickeriarbete. Vi hjälper dig även gärna med allt från att köpa in material och frakta det till dig samt att ta hand om bortforslandet av avfall. Oavsett anledning och oavsett var i Borås du bor finns Veteranpoolen till hands. Vi kan även hjälpa dig som bor i Ulricehamn, Mark samt Bollebygd.

Vi kan till exempel hjälpa dig att:
  • Bygga en ny altan eller att reparera en redan befintlig.
  • Byta ut dina dörrar.
  • Bygga ett garage.
  • Snickeriarbete inomhus, som till exempel att ta ner innerväggar eller att sätta upp nya.
  • Byta ut hela eller delar av fasaden.
  • Bygga en trappa utom- eller inomhus.

Om det finns behov av det hjälper vi dig gärna med att hyra verktyg för snickararbetet.

Så här hyr du snickare genom Veteranpoolen:

Fyll i enkäten för intresseanmälan eller ring direkt till kontoret i Borås på telefonnummer: 033-13 97 00. Fundera gärna i förväg över vad du behöver hjälp med och berätta det för oss. Utifrån dina behov matchar vi dig sedan mot vår Veteranpool för att hitta rätt person utefter vad du vill ha utfört. Vår veteran kontaktar dig därefter för en mer exakt planering över vad som ska uträttas. När ni är överens om vilket snickeriarbete som behöver utföras kommer du att få en offert innan vi går vidare.

De veteraner som jobbar för oss är ålders- eller avtalspensionärer som valt att fortsätta jobba då deras kunskaper och erfarenheter är efterfrågade av många. De jobbar för att de vill och väljer själva de uppdrag de tar sig an. På så sätt får du motiverad och kunnig hjälp.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Borås
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN