Barnvakt i Borås

Om du behöver en trygg barnvakt som du alltid kan lita på bör du ta kontakt med Veteranpoolen. Vår personal har en lång erfarenhet av att passa barn. Vissa har arbetat i skolor medan andra har en lång erfarenhet av att ta hand om sina egna eller andras barn och barnbarn. Det är skönt att ha en extra farmor eller mormor som hjälper dig i vardagen. Vad du behöver hjälp med är upp till dig själv. Oavsett om du behöver någon som hämtar barnen från skolan eller dagis eller tar hand om dem medan du går ut och umgås finns vi här för dig.

Var kan du anlita oss?

Du kan anlita oss var du än bor i Borås, det spelar alltså ingen roll om du bor i Sjömarken, Äspered eller Frufällan. Det går även lika bra att anlita oss för den som bor i Bollebygd, Mark samt Ulricehamn.

  • Hämta dina barn från skola, dagis eller fritidsaktiviteter.
  • Laga mat som barnen gillar.
  • Hjälpa barnen att komma igång med läxorna.
  • Finnas till hands om du vill gå ut med vännerna en kväll.

Så hyr du barnvakt genom Veteranpoolen:

Börja med att fylla i intresseanmälan. Vi hör sedan av oss till dig. Du kan även ringa direkt till kontoret i Borås på telefonnummer: 033-13 97 00. För att underlätta får du gärna tänka igenom några av de saker vi kommer att fråga dig om. Det är allmänna frågor som exempelvis hur många barn du har som behöver barnvakt, hur gamla är och om de har några särskilda intressen. Det gör att vi lättare kan välja ut en resurs som passar dig och dina barn.
För att ni ska bli nöjda kommer du och dina barn få träffa flera tänkbara personer från Veteranpoolen innan ni bestämmer er. En ytterligare trygghet som vi erbjuder är att du alltid kommer att få hjälp av samma person.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Borås
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN