Fönsterputs i Borås

Behöver du hjälp med fönsterputs? Det är få saker som gör lika mycket för att ditt hem ska se rent ut som nyputsade fönster. Oftast är det något som vi vill ha gjort två gånger per år; som en del av vårstädningen och innan vintern kommer. Tyvärr är inte alltid det lättaste att putsa sina fönster själv. Om din ork tryter eller om du helt enkelt inte hinner är det en bra idé att anlita Veteranpoolen. Vi finns till för dig som bor i Borås, oavsett om det är i Målsryd, Sparsör eller Svaneholm. Det går även lika bra att använda dig av oss om du bor i Ulricehamn, Mark och Bollebygd.

Vad vi gör för dig

Veteranerna i vår pool brukar inte vara utbildade, professionella fönsterputsare. Däremot har de en lång erfarenhet av att putsa fönster i hemmet och de har dessutom en hel del bra husmorstips som garanterat ger dig skinande rena fönster. Vi putsar helt enkelt fönster på det gamla hederliga sättet. Om du inte har det städmaterial som behövs för fönsterputsningen hjälper vi dig gärna med inköpen. Vi hjälper dig även gärna med att ta bort krukor, gardiner, lampor och prydnadsföremål från fönstren. Det brukar dock gå snabbare om du har möjlighet att göra det själv.

För att ge dig en extra trygghet är det alltid samma person som kommer hem till dig.

Hur du hyr fönsterputs

Fyll i en intresseanmälan på hemsidan kontaktar vi dig snarast möjligt. Du kan även ringa till ditt lokala kontor i Borås på telefonnummer: 033-13 97 00. För att underlätta för både oss och för dig är det bra om du i förväg vet hur många fönster du vill ha putsade, hur många glas de har, hur stora de är samt om de är vändbara. Tänk på att en byggnadsställning kan behövas om dina fönster är svårtillgängliga. Vi hjälper dig gärna med att hyra en om det behövs. I annat fall ska fönstren kunna nås från en vanlig trappstege eller från insidan.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Borås
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN