Städning i Borås

Ibland är det svårt att orka med allt som måste göras. Det kan också hända att du hellre vill göra något annat istället för att städa hemmet. När du känner att tiden inte räcker till är det en bra idé att kontakta oss på Veteranpoolen. Vi finns till hands för att hjälpa dig som bor i Borås. Dessutom hjälper vi gärna dig som bor i Mark, Bollebygd eller Ulricehamn. De personer som arbetar för oss har lång erfarenhet av städning. Som en del i vår strävan efter att göra dig nöjd, och för att du ska känna en större trygghet så är det samma person som kommer hem till dig varje gång. Utefter dina behov anpassar vi städningen för att den ska bli rätt för just dig.

Exempel på vad som brukar ingå i städningen:

  • Dammsugning av golv och mattor
  • Våtmoppning av golv
  • Putsning av speglar
  • Dammtorkning av möbler, lampor, hyllor med mera.
  • Rengöring av köksskåp och vitvaror
  • Rengöring av badkar eller dusch samt toalett, kranar och handfat.

Om du även önskar få dina fönster putsade kan du beställa det separat från oss.

Hur anlitar du oss för städhjälp?

Antingen fyller du i en intresseanmälan på hemsidan och låter oss kontakta dig, eller också ringer du direkt till kontoret i Borås på 033-13 97 00. Berätta för oss vad du vill ska ingå i städningen och när du vill ha den gjord. Utifrån dina önskemål väljer vi ut en av våra veteraner som passar för just dig. Personen tar sedan kontakt med dig för att ni ska kunna komma överens om en bra tid för första städningen. Om du behöver hjälp med att köpa in städmaterial hjälper vi gärna till även med det.
Det varierar hur lång tid det tar att städa ett hem. Den första gången tar ofta lite längre tid, men när vi har genomfört den första städningen vet vi hur lång tid det tar att städa din bostad.

De som jobbar för Veteranpoolen är kunniga, starka och glada pensionärer. De jobbar på sina egna villkor och den veteran som kommer hem till dig har valt just det uppdraget. Det innebär att du alltid får motiverad och erfaren hjälp.

 

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Borås
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN