Hemservice i Borås

Många av oss har anhöriga som behöver hjälp med diverse vardagssysslor. En femtedel av Sveriges vuxna befolkning vårdar eller hjälper på något annat sätt en anhörig. De allra flesta biter ihop och jobbar på utan att ta hänsyn till hur de själva mår. Det är ett beteende som lätt leder till nedstämdhet och stress. För att få tid över för fritidsintressen, det sociala eller bara för att någon gång kunna få vila ut kan Veteranpoolen hjälpa till.

Exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

  • Vanlig service, exempelvis städning, tvätt och handling.
  • Hitta aktiviteter, som att fika eller på en promenad.
  • Trädgårdsbestyr som gräsklippning.

Hur fungerar det?

Vi finns till för dig som bor i Borås, oavsett om du finns i exempelvis Göta, Brämhult eller Sjöbo. Vi tar även hand om dig som bor i Ulricehamn, Mark samt Bollebygd. Du kontaktar oss antingen genom att fylla i en intresseanmälan eller också ringer du oss på lokalkontoret i Borås på telefonnummer: 033-13 97 00. Beskriv vad du eller dina anhöriga behöver hjälp med. Tala gärna om ifall det finns några särskilda intressen. På det viset kan vi välja ut någon från Veteranpoolen som skulle kunna passa. Du får sedan träffa en eller flera personer för att känna efter om personkemin finns där. Hur ofta och hur länge ni behöver hjälp bestämmer du, vi har inga startavgifter eller bindningstider.

Fördelar med Veteranpoolen

  • Som veteraner har vi större kunskap om hur livet är när man blir äldre.
  • Det är alltid samma person/er som kommer, vilket ger en större trygghet.
  • Ni får tid att umgås istället för att det ska kännas som ett arbete.

Det behöver inte alltid vara några stora saker utan kanske behövs det endast någon som kommer förbi på en fika eller tar en promenad för att livet ska kännas lättare.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Borås
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN