Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Dalarna

Vi på Veteranpoolen i Falun Borlänge erbjuder stöd till ett flertal bostadsföreningar och fastighetsägare. Runt om i regionen erbjuder vi löpande underhåll av alla typer av fastigheter. Vi finns även till hands under semestertider eller under större renoveringar av fastigheterna. Du kan alltid lita på våra veteraners kunskap och kompetens. Alla har lång erfarenhet av fastighetsskötsel som de tillägnat sig under ett långt yrkesverksamt liv.

Här är några exempel på tjänster vi kan erbjuda:

  • Skötsel av uteplatser och trädgårdar
  • Snöskottning
  • Rabattrensning
  • Byte av lampor
  • Städning av soprum och andra allmänna utrymmen
  • Städning av trappor och trapphus
Behöver du hjälp med fastighetsunderhåll? Gör så här:

Visa ditt intresse genom att fylla i vår enkät här på sidan. Vi kontaktar dig sedan för att diskutera uppdraget. Du kan förstås även ringa direkt till lokalkontoret i Falun. Tala om för oss vilken typ av service du behöver så matchar vi dina önskemål mot vår pool och erbjuder dig den mest passande resursen. Vi kan erbjuda hjälp både vid enstaka tillfällen och under längre perioder. Rör det sig om löpande uppdrag ser vi till så att det alltid är samma veteran som tar hand om det. Skulle personen ifråga bli sjuk ordnar vi också en ersättare som kan ställa upp med kort varsel. Vi kan erbjuda hjälp med fastighetsservice i Leksand, Borlänge, Säter och Falun. Besök oss gärna på Främbyvägen 6 i Falun!

Våra veteraner är avtals- eller ålderspensionärer som vill fortsätta arbeta. De har under åren samlat på sig mycket kunskap och erfarenhet och blir på så sätt en trygg och erfaren resurs för underhållet av din fastighet. Våra veteraner väljer själva vilka arbeten de utför och därför kan du också vara säker på att du får motiverad och positiv arbetskraft.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Dalarna
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN