Snickare i Dalarna

Bor du i Dalarna och behöver hjälp med snickeriarbete? (Finns på de flesta orter i Dalarna) Då kan Veteranpoolen hjälpa till. Våra veteraner är kompetenta snickare. Många har tidigare varit verksamma i yrket medan andra har lång erfarenhet av snickrande på fritiden.

Vi kan bland annat hjälpa till med detta:
  • Lägga ny panel på fasaden
  • Montera nya dörrar
  • Lägga nytt golv
  • Bygga ny veranda
  • Bygga ny altan
  • Sätta upp nytt kök
  • Ta ned och sätta upp innerväggar

Vi utför både stora och små jobb och kan åta oss de flesta typer av uppdrag. Vi kan även hjälpa dig med de praktiska sakerna som omgärdar ett byggjobb. Det gäller allt från inköp av material till bortforsling av byggavfall.

Vi går igenom vilka verktyg du kan behöva när du kontaktar oss. Vi hjälper dig identifiera vad som fattas och ger gärna råd om inköp. Behöver du mer avancerade verktyg, exempelvis el- eller bensindrivna sådana, går det enkelt att hyra från oss.

Anlita snickarhjälp genom Veteranpoolen i Dalarna:

Ring vårt kontor i Borlänge 0243-31 52 00 eller vårt kontor i Falun 023-66 145 66 eller fyll i enkäten för att anmäla ditt intresse. Vi matchar ditt uppdrag med våra veteraner och hittar rätt resurs för dig. Vår veteran tar därefter kontakt med dig så att ni kan gå igenom vad som ska göras samt hur lång tid det kan komma att ta. Vi kan utföra snickeriarbeten i de flesta orter i Dalarna

När du anlitar en av våra veteraner får du hjälp av en motiverad och erfaren person. Våra veteraner är nämligen alla avtals- eller ålderspensionärer som valt att fortsätta arbeta. Eftersom de själva väljer vilka uppdrag de utför kan du vara säker på att du får riktigt motiverad hjälp med ditt snickeriarbete.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Dalarna
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN