Fönsterputs i Dalarna

Bor du i området runt Falun, Borlänge, Säter eller Leksand och behöver hjälp med att putsa fönstren? Ta då kontakt med Veteranpoolen så får du hjälp av en duktig veteran. Våra veteraner har lång erfarenhet av fönsterputsning och känner till många smarta knep för att få fönster skinande rena, något som de flesta vet är en konst.

Vi utför fönsterputsningen på det sätt du föredrar. Dessutom hjälper vi dig gärna med inköp av redskap och material. Tala om vad du har hemma när du kontaktar oss så reder vi ut om något ytterligare kan behövas. Det går snabbast för oss att putsa fönstren om prydnadsföremål, blomsterkrukor och gardiner är bortplockade när vi kommer. Om du inte har möjlighet tar vi förstås även hand om det när vi anländer.

Gör så här för att få hjälp med putsning av dina fönster:

Ta kontakt med vårt lokalkontor i Borlänge eller Falun. Du kan antingen fylla i formuläret för intresseanmälan här på sidan eller ringa oss. Vi kommer att fråga dig om följande saker:

  • Hur många fönster ska putsas?
  • Hur stora är fönstren (på ett ungefär)?
  • Är fönstren vändbara?
  • Hur många glas har de?
  • Kan de nås med en vanlig trappstege?

Vi matchar sedan uppdraget med en av våra resurser. Vi kan utföra fönsterputs på ett flertal olika platser runt om i Dalarna, till exempel i Borlänge, Säter, Falun och Leksand. Det går utmärkt att boka fönsterputs i samband med städning, som vi också erbjuder. Låt oss veta om du också är intresserad av detta när du kontaktar oss. Vill du besöka oss finns vi på Ritargatan 6 i Borlänge eller Kyrkbacksvägen 8 i Falun.

Våra veteraner arbetar för att de fortfarande vill och kan. De är alla ålders- eller avtalspensionärer som själva väljer hur mycket de jobbar och vilka uppdrag de åtar sig. På så sätt får du en motiverad och kunnig resurs som hjälper dig i vardagen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Dalarna
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN