Städning i Dalarna

Vill du ha hjälp med att städa i hemmet? Kontakta oss på Veteranpoolen i Falun Borlänge. Veteranerna som jobbar åt oss är erfarna och har många tips och råd att ge. Oavsett om du vill anlita oss en enstaka gång eller löpande kan vi hjälpa till. Vill du ha löpande städhjälp skickar vi  samma person till dig varje gång, vilket ger dig både trygghet och ett resultat du blir nöjd med. Våra tjänster skräddarsys efter dina behov. Kom gärna in till vårt kontor på Ritargatan 6 i Borlänge eller Kyrkbacksvägen 8 i Falun så ser vi vad vi kan göra för just dig!

 

I vår städning ingår vanligen att vi:

  • Dammsuger mattor och golv
  • Moppar golv
  • Putsar speglar
  • Tömmer sopor och papperskorgar
  • Torkar av hyllor, skåp, lampor och hyllor
  • Torkar av vitvaror som exempelvis kylskåp och frysar
  • Rengör duschkabiner/badkar toaletter, kranar, handfat och vitvaror

Fönsterputsning kan du också beställa genom oss.

Gör så här för att få hjälp med din städning:

Vid intresse går det bra att ringa till lokalkontoret i Falun. Om du föredrar kan du fylla i enkäten för intresseanmälan så återkommer vi till dig. Låt oss veta när, var och vad du vill ha städat. Vi matchar dina önskningar mot en erfaren veteran. Låt oss veta vilka städredskap och rengöringsmedel du har hemma. Vi hjälper dig med råd om något behöver kompletteras.

Vi kan utföra uppdrag runt om i Dalarna. Exempelvis arbetar vi i Borlänge, Säter och Leksands kommun.

Bra att veta:

Beroende på bostadens storlek tar det olika lång tid att bli klar med städningen. Efter det första besöket och grundstädningen – som oftast tar lite längre tid än de vanliga städningarna – kommer vi att veta hur lång tid det tar att städa ditt hem.

Våra veteraner är pensionerade men fortsätter arbeta för att de vill och kan. De väljer vilka uppdrag de utför och du kan därför räkna med en motiverad hjälpande hand.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Dalarna
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN