Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Eskilstuna

Äger du fastigheter i Eskilstuna och behöver hjälp med skötsel och underhåll av dessa? Det kan handla om rutinmässig fastighetsskötsel såsom städning av trappuppgångar eller gräsklippning men också tillfällig hjälp med hantverkare för målning eller renovering. Kanske är behovet större vid vissa perioder under året, som under vintern när snö måste skottas, eller under sommaren när du själv är på semester och är i behov av vikarierande personal. Inga uppdrag är för små eller för stora för Veteranpoolen. Våra veteraners livslånga erfarenhet ger löfte om att arbetet kommer att bli väl utfört.

Veteranpoolens fastighetsskötare kan exempelvis:

  • Klippa gräset
  • Ploga och skotta snö
  • Sköta rabatterna
  • Ordna med lampbyten
  • Städa trapphus, garage, förråd och andra allmänna utrymmen
Så här kontaktar du Veteranpoolens fastighetsservice i Eskilstuna

Vänligen ta kontakt med oss på kontoret i Eskilstuna för att beställa vår fastighetsservice. Detta kan du göra genom att antingen ringa eller skicka in blanketten för intresseanmälan som du hittar här på hemsidan där du inkluderar så mycket information som möjligt om uppdraget. Förutom vilken typ av skötsel du önskar behöver vi också veta antalet fastigheter och storleksytan. Utifrån dina kriterier kommer vi att ge uppdraget till en lämplig veteran med rätt kompetenser inom området. Om du vill beställa regelbunden fastighetsservice utser vi en person som löpande kommer att utföra uppdraget vilket givetvis innebär en trygghet för dig, då god lokalkännedom främjar för ett väl utfört arbete. Självklart har vi möjlighet att bistå med vikarierande personal med kort varsel om ordinarie veteran skulle bli sjuk eller frånvarande.

Våra veteraner har valt att fortsätta erbjuda sina tjänster via oss på Veteranpoolen helt på sina egna villkor. Det betyder att de själva bestämmer hur ofta och hur mycket de vill arbeta, de kan dessutom själva välja ut sina projekt, vilket är en kvalitetsgaranti för dig som anlitar oss. Du kan nämligen alltid vara säker på att fastighetsskötaren som kommer från oss är engagerad i just ditt uppdrag och har de kunskaper som krävs. På Veteranpoolen värdesätter vi erfarenhet, därför är alla våra veteraner avtals- eller ålderspensionärer med lång yrkeslivserfarenhet.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Eskilstuna
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN