Målare i Eskilstuna

Har fasadfärgen börjat flagna? Är du sugen på en ny färg på köksväggarna? Eller är det kanske dags att måla staketet som sattes upp förra året? Veteranpoolen i Eskilstuna kan bistå med målerihjälp helt utefter dina behov. Handlar det om ett mer avancerat arbete där du också behöver hjälp med rådgivning och materialinköp har vi yrkesmålare med flerårig erfarenhet till vårt förfogande. I annat fall är du kanske bara ute efter assistans för att målningen av huset ska gå fortare, och det kan våra kompetenta resurser också erbjuda.

Våra kunniga och pålitliga medarbetare hos Veteranpoolen Eskilstuna tar sig an både större och mindre projekt som exempelvis målning av:

  • Utomhusväggar och inomhusväggar
  • Tak
  • Taklister
  • Golvlister
  • Fönster
  • Trädgårdsstaket
  • Uteplatser, både balkonger och altaner

Självklart står vi också för det förarbete som krävs för att resultatet ska bli det bästa! Beroende på uppdrag innefattar Veteranpoolens erbjudande därmed målartvätt, spackling samt slipning. Vi står också för förberedelser innan målningen som att täcka ytor såsom golv och lister för att skydda mot färgstänk. Givetvis städar vi även upp efter oss när arbetet är slutfört.

Anlita Veteranpoolen Eskilstuna

Kontakta oss på Veteranpoolen för kompetenta måleritjänster redan idag! Fyll då antingen i formuläret för intresseanmälan eller slå en signal direkt till kontoret i Eskilstuna. Vänligen ge så mycket information som möjligt om uppdraget, detta för att vi ska kunna hitta en så perfekt matchning som möjligt bland våra resurser. Därefter kommer du att kontaktas av den veteran som kommer att utföra uppdraget. Tillsammans diskuterar ni upplägget och den beräknade tidsåtgången.

Samtliga målare som erbjuder sina tjänster via Veteranpoolen Eskilstuna är avtals- eller ålderspensionärer som valt att fortsätta arbeta även efter pensionen. Själva konceptet med Veteranpoolen bygger på att veteranerna själva väljer sina uppdrag utifrån kompetens och tillgänglighet. Det innebär att du alltid är garanterad motiverad hjälp när den kommer från oss.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Eskilstuna
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN