Snickare i Eskilstuna

Bor du i Eskilstuna och är i behov av kunniga hantverkare som kan renovera om eller bygga nytt i hemmet? I sådana fall kan Veteranpoolen stå till tjänst med yrkeserfarna personer som har flera expertkompetenser. Den breda kompetensen som återfinns hos vår personal gör att vi kan vägleda i allt från planering och materialinköp till själva byggnationen. Veteranpoolen kan ta sig an såväl utomhusprojekt som snickeriarbeten inomhus. Dessutom står vi till förfogande för frakt av byggmaterial samt transport av avfall.

Här är ett axplock av vad Veteranpoolen kan hjälpa till med:
  • Anlägga uteplats
  • Genomföra dörrbyte
  • Utföra fönsterbyte
  • Montera eller riva ned innerväggar
  • Lägga om fasaden
  • Lägga tak

För samtliga arbeten använder vi dina egna verktyg som krävs för ändamålet. I vissa fall kan det finnas behov av mer avancerade verktyg som exempelvis motorsåg, skruvdragare eller slipmaskin. Skulle du sakna detta finns möjlighet att hyra verktyg via oss.

Anlita Veteranpoolen Eskilstuna

För att anlita en hantverkare genom Veteranpoolen kan du antingen fylla i formuläret för intresseanmälan här på hemsidan, eller också slå en signal till kontoret i Eskilstuna.
Som ett första steg behöver vi en kort redogörelse av dina byggplaner. I nästa steg kommer vi sedan att matcha uppdraget mot resurserna i Veteranpoolen för att hitta den mest lämpliga kompetensen. I ett tredje steg tar Veteranpoolen kontakt med dig för vidare diskussion om upplägget och slutligen ges en offert på vad arbetet tros komma att kosta.
Eftersom våra veteraner jobbar för att de vill och kan så kan vi också garantera ett väl utfört jobb. Därmed väljer våra hantverkare jobb utefter sin kompetens samt de uppdrag som de har tid att åta sig. De har valt att fortsätta erbjuda sina tjänster via oss i Veteranpoolen även efter pensionen, vilket också innebär att du får massor av erfarenhet till ditt förfogande när du anlitar oss.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Eskilstuna
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN