Barnvakt i Eskilstuna

Letar du efter en kompetent och trygg barnvakt i Eskilstuna som kan finnas där för dig och din familj i vardagen? På Veteranpoolen i Eskilstuna har vi flera veteraner som har lång erfarenhet av barnomsorg. Somliga av dem har tidigare arbetat som pedagoger medan andra har lång erfarenhet av att ta hand om sina egna barn och barnbarn.
Med en barnvakt från oss på Veteranpoolen tycker många av våra kunder att det blir som att ha en extra farmor eller mormor som kan erbjuda uppbackning för familjen, oavsett om det handlar om regelbunden barnpassning på veckodagarna eller om du ska på fest vid ett enstaka tillfälle.

Våra veteraner kan stötta dig genom att:

  • Hämta upp barnen efter skola eller förskola
  • Laga middag
  • Stötta vid läxläsning
  • Skjutsa eller hämta barnen vid särskilda aktiviteter
  • Ställa upp som barnvakt kvällstid om du exempelvis ska på fest

Boka barnvakt via Veteranpoolen Eskilstuna

Om ni vill boka eller bara veta mer om Veteranpoolens barnpassningsservice är ni välkomna att höra av er till oss på kontoret i Eskilstuna genom att ringa, skicka e-post eller så kan ni enkelt fylla i formuläret här på hemsidan så återkommer vi till dig. Inför uppdraget kommer vi att behöva veta hur många barn du har, deras ålder samt intressen och särskilda behov. Utifrån informationen vi får från er hittar vi sedan den bäst lämpade veteranen i vår pool. Eftersom det är av stor vikt att vår veteran och dina barn trivs tillsammans ser vi till att ni får träffa en eller flera olika passande kandidater innan uppdraget påbörjas. Om det handlar om regelbunden barnpassning är det givetvis samma veteran som kommer att ta hand om dina barn vid samtliga tillfällen.

Veteranerna som erbjuder sina tjänster som barnvakter genom oss på Veteranpoolen har alla lång erfarenhet och trygg kompetens som de kan ställa till ditt förfogande. Våra veteraner är alla avtals- eller ålderspensionärer som valt att fortsätta arbeta även efter pensionen, men på sina villkor. De väljer själva sina uppdrag, vilket betyder att du alltid får engagerad hjälp när den kommer från oss.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Eskilstuna
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN