Fönsterputs i Eskilstuna

Om du bor i Eskilstuna kan du boka din fönsterputsning via oss på Veteranpoolen i Eskilstuna. Våra fönsterputsare har alla de kunskaper som krävs för att kunna göra ett bra arbete, och kan dessutom dela med sig av ett och annat husmorsknep på vägen. Somliga av våra veteraner har arbetat med fönsterputsning professionellt förut medan andra har varit verksamma inom relaterade områden.

Vi använder dina redskap i så stor mån som möjligt när vi arbetar hos dig, och kan putsa fönstren precis på det sätt du önskar. Skulle du sakna fönsterputs samt rengöringsmedel hemma kan vi hjälpa dig med inköp eller också kan du hyra mer avancerade redskap genom Veteranpoolen om det behövs. Detta bör vi dock avtala på förhand.

För att arbetet ska ske så smidigt som möjligt vore det bra om blomsterkrukor, gardiner och prydnadssaker plockas bort innan vår fönsterputsare kommer. Annars gör vi gärna detta när vi kommit hem till dig.

Anlita fönsterputsning genom Veteranpoolen i Eskilstuna

För att beställa fönsterputs ber vi dig att fylla i intresseanmälan som du finner här på hemsidan, så återkommer vi till dig när vi har möjlighet. Givetvis kan du också ringa direkt till kontoret i Eskilstuna. Vi behöver då uppgifter om hur många fönster som ska putsas, storleken på dessa, ifall de går att vända samt antalet glas som fönstren har. Med anledning av olycksrisken arbetar våra veteraner inte från stegar på högre höjder utan samtliga fönster måste kunna putsas från en vanlig trappstege.

Alla som arbetar för Veteranpoolen är avtals- och ålderspensionärer som drivs av stort engagemang. Att våra veteraner själva får välja vilka uppdrag man vill utföra gör att samtliga arbeten utförs av någon som har stor kunskap och skicklighet inom området. När du anlitar Veteranpoolen gör du det för att du, liksom vi, värdesätter den noggrannhet och säkerhet i yrkesroll som endast kommer med lång livserfarenhet. Våra veteraner har passerat pensionsåldern med en önskan om att kunna fortsätta erbjuda sina tjänster, men på sina egna villkor. När du en gång anlitat Veteranpoolens tjänster kommer du att vilja göra det igen!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Eskilstuna
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN