Städning i Eskilstuna

Har du varken tid eller energi över till att städa hemmet? Veteranpoolen i Eskilstuna har flera kunniga yrkespersoner till sitt förfogande som gärna ställer upp för att göra ditt hem skinande rent.

Genom att anlita oss kan du vara säker på att jobbet blir väl utfört, samma veteran kommer hem till dig vid varje städtillfälle vid återkommande uppdrag, om möjligt. Med livslång erfarenhet av lokalvård och relaterade tjänster kan Veteranpoolens lokalvårdare erbjuda det där lilla extra till dig. Vi utför alla uppdrag med största noggrannhet och har flera husmorsknep som vi kan ta till där det behövs.

Även om Veteranpoolen erbjuder ett färdigt städpaket kan vi givetvis anpassa detta beroende på dina behov.

Detta gör vi dock under ett standard veckouppdrag: 

  • Dammsuger av golv och mattor
  • Moppar golv
  • Putsar speglar
  • Tömmer sopor
  • Dammtorkar bord, bokhyllor, lampskärmar, fönsterbrädor med mera
  • Torkar av köksinredning, kylskåp med mera
  • Städar badrum, rengör toaletter, badkar, handfat med mera

Putsning av fönster ingår inte i städpaketet men om så önskas kan detta läggas till.

Boka städning genom oss

Om Veteranpoolens städservice låter som något för dig kan du ta kontakt med oss på Eskilstunakontoret genom att ringa, alternativt skicka in en intresseanmälan via hemsidan.

Ange vilken typ av städning det handlar om samt tidpunkten för denna, detta för att vi ska kunna ge uppdraget till en veteran med bästa kompetensen och tillgängligheten. Vänligen gör en extra koll så att dammsugare, mopputrustning, såpa och andra städmedel finns tillgängligt innan du bokar vår städservice. Du är givetvis välkommen att rådfråga oss om vad som kan behövas köpas hem, vi kan även hjälpa dig med inköpen om det avtalas på förhand.

Beroende på storleksyta och även planlösning kan tidsåtgången för städningen komma att variera. Därför kan vi först efter den första städningen (vilken i regel tar lite längre tid), göra en beräkning av tidsåtgången per städtillfälle.

Veteranpoolens medarbetare består av avtals- eller ålderspensionärer som valt att fortsätta arbeta efter pensionen för att de vill och kan. Eftersom varje uppdrag ges till en veteran som både har kompetensen och engagemanget att ta sig an uppgiften är förutsättningarna som bäst för att resultatet ska bli så bra som möjligt när du anlitar oss.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Eskilstuna
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN