Hemservice i Eskilstuna

Har du och din familj en äldre släkting eller annan anhörig som blivit till ålders och har svårt att klara vardagens bestyr själv i sitt hem i Eskilstuna? Då har vi på Veteranpoolen resurserna ni behöver.

Många familjemedlemmar känner sig ofta stressade vid tanken på att en äldre anhörig städnigt behöver hjälp med hushållssysslor som förr upplevdes som enkla, eller kanske bara behöver ledsagning eller skjuts till läkaren. Veteranpoolen i Eskilstuna har lösningen. Vi kallar konceptet ”äldre hjälper äldre” och detta går helt enkelt ut på att våra veteraner levererar hemservice, helt utefter er äldre anhöriges behov, små som stora.

Vi värdesätter att kunna erbjuda en flexibel tjänst och är alltid lyhörda inför era och den äldres önskemål och behov, oavsett om det gäller tillfälliga uppdrag vid enstaka tillfällen eller kontinuerlig service i hemmet varje veckodag. Nedan ges exempel på vad vi kan ta oss an:

  • Hushållssysslor – Vi kan utföra lättare städning, tvätta och stryka samt laga lunch
  • Social samvaro – Uppmuntra till aktiviteter, promenader, coachning för att klara vissa sysslor på egen hand
  • Annat – Sköta gräsmattan, rabatter, skotta snö, putsa fönster, måla eller utföra mindre avancerade hantverk.

Så här gör ni för att beställa behovsanpassad hemservice i Eskilstuna

Ta kontakt med Veteranpoolens kontor i Eskilstuna och uppge så mycket information som möjligt gällande servicetagarens behov. Därefter ser vi ut den bäst lämpade resursen i vår pool. Självklart väljs inte kandidaterna ut enbart baserat på kompetens utan också beroende på bostadsområde samt delade intressen med den äldre.

Sedan kommer er familj att få träffa ett antal veteraner och bestämma er för den person som tros vara bäst lämpad för att stötta er äldre anhörige i dennes vardag. Samtliga veteraner hos Veteranpoolen bär alltid med sig legitimation som de kan uppvisa för såväl vårdtagare som anhöriga. Hur lång tid uppdraget ska vara, och vad som ska göras, bestämmer ni själva. Veteranpoolens enda krav är att det som minst måste vara 1 timme per tillfälle. Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara kund hos oss.

Varför välja Veteranpoolen?

Vårt koncept ”Äldre som hjälper äldre” har visat sig vara framgångsrikt ända sedan Veteranpoolen startade 2007. Den viktigaste framgångsfaktorn är att våra veteraner är relativt nära i ålder med servicetagarna och själva bär på erfarenhet av hur det är när en anhörig blir äldre och kanske behöver mer hjälp i hemmet. Genom att anlita Veteranpoolen får ni och er anhörige mer tid för att umgås istället för att sköta dagliga sysslor och göromål. När uppdraget hos den äldre väl är utfört behöver inte våra veteraner stressa vidare till andra uppdrag.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Eskilstuna
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN