Fönsterputs i Eslöv

Behöver du hjälp med fönsterputsning i Eslöv? Vi ställer gärna upp. Våra veteraner är oftast inte professionella fönsterputsare, men förlitar sig på sin långa erfarenhet och smarta husmorstips för att få dina fönster skinande rena. Vi putsar fönstren på samma sätt som om du hade gjort det själv, och vi använder dina redskap. Om du inte har allt material själv hjälper vi dig gärna med inköpen. Du kan även hyra städmaterial genom oss. Om du har möjlighet kan du snabba på arbetet genom ta bort krukor, gardiner och prydnadsföremål från fönstren, annars gör vi det själva när vi kommer.

Så här hyr du fönsterputs i Eslöv:

Fyll i enkäten för intresseanmälan så kontaktar vi dig, eller ring direkt till oss i Eslöv. Berätta hur många fönster du vill ha putsade, ungefär hur stora de, om de är vändbara samt hur många glas fönstren har. Om du har fönster som är svårtillgängliga kan det vara bra att veta att våra veteraner inte jobbar från stege på grund av risken för fallolyckor. Fönstren ska därför kunna nås från en vanlig trappstege.

Våra veteraner arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor, och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. För våra veteraner betyder det mycket att få sin tid värderad, sin kompetens och erfarenhet efterfrågad och ha kontroll över sin ekonomi. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet och kompetens, kraft och styrka som de nu ställer till ditt förfogande!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Eslöv
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN