Snickare i Falkenberg

Om du bor i Falkenberg och behöver en erfaren snickare är du välkommen att kontakta Veteranpoolen. Vi kan erbjuda händiga veteraner med lång erfarenhet inom snickeribranschen. Många har varit yrkessnickare medan andra har skaffat sig omfattande snickerikunskaper vid sidan om en annan anställning. Vi finns i hela Falkenberg och våra veteraner jobbar för att de tycker det är roligt och vill dela med sig av sin kunskap.

Vi kan hjälpa till med det mesta. Har du en sommarstuga du vill renovera? Kanske skulle du vilja ha en altan i ditt hus? Allt sådant kan vi ordna. Vi kan även hjälpa till med sådant som att ta bort trösklar i lägenheten för att förbättra framkomligheten samt att byta köksluckor.
Ibland behövs mer avancerade verktyg som bensindrivna motorsågar eller borrhammare. Sådana verktyg kan du enkelt hyra genom oss.

Du kan känna dig trygg med oss. Våra veteraner kan hjälpa dig från början till slut. Om du är osäker på materialinköp kan vi ge dig råd. Vi kommer att finnas där genom hela processen – från inköp och leverans av byggmaterial till dess att avfallet forslas iväg.

Några exempel på vad vi kan göra:

  • Byta dörrar eller skåpluckor
  • Bygga en ny altan
  • Ta ner eller sätta upp innerväggar
  • Sätta in nya fönster
  • Byta fasadpaneler
  • Bygga ny bro
  • Bygga trösklar

Om du vill anlita oss:

Du behöver bara fylla i vår enkät för intresseanmälan eller ringa vårt kontor i Falkenberg. Berätta vad du vill få hjälp med och vi kommer att tillgodose dina önskemål genom att hitta rätt veteraner för ditt uppdrag. Veteranen kommer att kontakta dig så snart som möjligt så att ni gemensamt kan gå igenom de arbeten som ska utföras. Därefter kommer du att få en offert.

Om du har några frågor, ring oss gärna på 0346-12109.Vi svarar i telefonen från måndag till fredag mellan 09:00 och 17:00.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Falkenberg
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN