Barnvakt i Falkenberg

Behöver du en trygg och pålitlig barnvakt i Falkenberg? Kontakta då Veteranpoolen! Vi har stor erfarenhet av barn. Många av oss har arbetat som pedagoger medan andra har tagit hand om egna barn och barnbarn. Vi jobbar som barnvakter just för att de älskar barn. En veteran blir till en extra far- eller morförälder som både du och barnen kan lita på.

Många är borta från hemmet många timmar varje dag och har problem att hinna hämta barn på dagis eller skola. Många gånger tackar man också nej till olika evenemang just för att man inte vet vem som ska passa barnen. Med tillgång till en pålitlig barnvakt som kan rycka in där det behövs blir det lättare att hantera vardagen och få tid över till dig själv.

Våra veteranbarnvakter ställer upp med att:

  • Skjutsa och hämta på dagis eller skola
  • Påbörja läxarbetet
  • Laga mat och äta tillsammans med barnen
  • Ta barnen på sport- eller friluftsaktiviteter
  • Passa barnen när du är på fest eller affärsresa

För oss är det viktigt att personkemin stämmer och vi vill gärna att du och dina barn träffar en eller flera av våra veteraner innan du bestämmer dig. På så sätt kan ni känna er trygga med situationen. Därför kommer samma veteran hem till er varje gång.

 

Är du intresserad och vill veta mer?

Du behöver bara fylla i enkäten för intresseanmälan så kontaktar vi dig. Du kan också kontakta oss direkt på kontoret i Falkenberg. Berätta om dina önskemål så ska vi se till att hitta rätt resurser för ditt uppdrag. Vi behöver bland annat veta hur många barn som ska passas, vilka intressen de har och hur gamla de är.

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor. Du får gärna ringa oss på följande nummer: 0346 – 12109. Vi har öppet vardagar mellan 09:00 och 17:00, övriga tider kan du lämna ett meddelande på vår telefonsvarare.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Falkenberg
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN