Fönsterputs i Falkenberg

Bor du i Falkenberg eller Varberg och behöver hjälp med fönsterputs? Om du inte har tid eller möjlighet att sköta putsningen själv kan du vända dig till oss på Veteranpoolen i Falkenberg. Tack vare våra duktiga och noggranna veteraner får du rena och fina fönster. De flesta veteranerna är inte professionella fönsterputsare men har lång erfarenhet av fönsterrengöring. De vet hur det ska göras.

Vi putsar dina fönster som om du skulle ha gjort det själv. Vi ställer gärna upp och hjälper dig med inköp av rengöringsmedel om du vill och du kan också hyra redskap och andra städmaterial av oss. Du kan ta ned gardiner och ta bort krukväxter och prydnader innan vi kommer om du vill men det är inget krav. Vi gör det gärna när vi kommer. I allmänhet går det dock snabbare för oss att utföra jobbet om det är undanplockat när vi kommer hem till dig. Vi jobbar i hela Falkenberg.

Är du intresserad och vill veta mer?

Fyll i enkäten för intresseanmälan så hör vi av oss till dig. Berätta hur många fönster du vill att vi putsar, hur stora de är och om de är vändbara. Det är också en fördel för oss att veta hur många glas fönstren har. Det är bra om fönstren kan nås från en vanlig trappstege. Är detta inte möjligt, tala om det för oss så hjälper vi dig att hitta en lösning – exempelvis kan det vara möjligt att hyra en byggnadsställning.

Hör av dig direkt till kontoret i Falkenberg. Berätta om dina önskemål så hjälper vi dig hitta rätt resurser för ditt uppdrag. Du når oss mellan mellan klockan 09:00 och klockan 17:00 varje vardag.

De veteraner som arbetar för oss är pensionärer som fortsätter arbeta för att de kan och vill. De uppskattar att få sin tid, kompetens och erfarenhet värderad och efterfrågad. De väljer själva sina uppdrag. Du kan vara säker på att den person som kommer ut till dig är motiverad och kompetent.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Falkenberg
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN