Städning i Falkenberg

Städning är en av många vardagssysslor vi ofta behöver hjälp med, oavsett om det beror på tidsbrist eller andra anledningar. Veteranpoolen i Falkenberg hjälper dig gärna med din städning.

Vi arbetar i hela Falkenberg. Alla våra veteraner har god erfarenhet av städning och kommer att göra ditt hem rent och fint. För att du ska känna dig trygg kommer samma person hem till dig varje gång. På så sätt kan du vara säker på att du får det resultat du vill ha. Vår veteran kommer att anpassa städningen för att tillgodose dina önskemål och behov.

 

Detta ingår i vår städning:

  • Vi dammsuger alla golv och mattor
  • Vi moppar dina golv
  • Vi tömmer alla papperskorgar och slänger dina sopor
  • Vi dammtorkar alla möbler, hyllor och lampor
  • Vi putsar dina speglar
  • Vi torkar av dina vitvaror och köksluckor
  • Vi gör ren din toalett; badkar och/eller dusch, handfat, kranar och vitvaror

Fönsterputs ingår inte i vår ordinarie städningstjänst men självklart kan vi hjälpa dig även med det om så önskas.

Storstädning

Du kan också boka storstädning vid enstaka tillfällen av oss. Som till exempel inför jul och andra högtider. Eller bara när du själv inte orkar eller hinner med.

Låter det intressant?

För att beställa städning räcker det att du fyller i enkäten för intresseanmälan. Vi kommer sedan att kontakta dig. Du kan också ringa vårt kontor i Falkenberg. Berätta när och vad du vill ha städat och om du har särskilda önskemål. Vi kommer att matcha dina behov med en av våra veteraner. Vi använder oss i första hand av de rengöringsmedel och -verktyg som du har hemma. Behöver du hjälp med inköp ställer vi gärna upp med råd. En fungerande dammsugare är exempelvis bra att ha.

Det tar olika lång tid att städa olika bostäder. Det kan variera bland annat beroende på storlek eller på möblering. När vi städat hos dig första gången vet vi hur lång tid det kommer att ta i fortsättningen. Räkna dock med att den första städningen tar lite längre tid än normalt.

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor. Ring oss på 0346 – 12109. Vi svarar dig från måndag till fredag mellan 09:00 och 17:00. Övriga tider går det bra att lämna ett meddelande. Vi ringer upp så snart vi kan.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Falkenberg
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN