Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Göteborg Centrum

Veteranpoolen Göteborg i Centrum hjälper många av stadens fastighetsägare och bostadsföreningar med löpande underhåll av fastigheter. Vi har också möjlighet att rycka ut under till exempel semestertider och tar oss gärna an större renoveringsarbeten då behovet av personal är extra stort. När du anlitar våra veteraner kan du känna dig trygg då du får tillgång till all den erfarenhet och kompetens de samlat på sig genom sina långa yrkesliv.

Vi tillhandahåller bland annat dessa tjänster i vårt utbud:

  • Skötsel av trädgårdar och innergårdar
  • Snöskottning
  • Rensning av rabatter
  • Byten av lampor
  • Städning av soprum och andra allmänna utrymmen
  • Städning av trapphus
Så beställer du fastighetsservice via Veteranpoolen:

Du kan fylla i en enkät för intresseanmälan via vår hemsida. Du kan också ringa direkt till vårt kontor i Göteborg Centrum på 031-18 88 69. Berätta lite om det uppdrag du vill få utfört. Sedan matchar vi dina önskemål mot resurserna i vår pool och finner rätt person för just ditt uppdrag. Vid löpande uppdrag skickar vi i regel alltid samma person varje gång. På så sätt kan du vara säker på att arbetet utförs korrekt och så tidseffektivt som möjligt. Om den ordinarie veteranen skulle drabbas av sjukdom eller få andra förhinder tillhandahåller vi en ersättare som omedelbart kan rycka in.

Våra veteraner åtar sig sina uppdrag med stor entusiasm och glädje. De arbetar för att de tycker att det är roligt, inte för att de måste. Veteranpoolens medarbetare jobbar alltid på sina egna villkor. Var och en har de möjlighet att själva välja vilka uppdrag de vill utföra. Alla våra veteraner är avtals- eller ålderspensionärer med många års erfarenhet och du kan därmed räkna med att du anlitar en kompetent person via oss.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Göteborg Centrum
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN