Snickare i Göteborg Centrum

Har du planer på att renovera eller bygga nytt i ditt hem men saknar tiden eller erfarenheten som krävs? Veteranpoolen i Göteborg Centrum kan bistå med både skickliga yrkessnickare och händiga personer med många års praktisk erfarenhet av snickeri. Om du känner dig osäker gällande materialval eller konstruktioner kan vi ge dig råd och hjälp genom hela processen, alltifrån inköp till leverans av byggmaterial och bortforsling av byggavfall.

Här är ett urval av arbeten vi kan hjälpa dig med:
  • Bygga altan eller uteplats
  • Byta dörrar
  • Byta fönster och rutor
  • Montera eller ta ner innerväggar
  • Byta panel på fasaden

Om du har de verktyg som krävs för arbetet kan vi använda dessa. Saknar du verktygen och vill hyra dessa så kan vi självklart hjälpa dig med det. Hos oss kan du hyra mer avancerade el- eller bensindrivna redskap som till exempel slipmaskin, motorsåg, borrhammare med mera.

Så här bokar du snickare genom Veteranpoolen:

Du kan antingen fylla i enkäten för intresseanmälan eller ringa direkt till vårt lokalkontor i Göteborg Centrum på 031-18 88 69. Berätta lite om det arbete du vill ha utfört. Vi matchar sedan de önskemål du har mot resurserna i vår pool för att finna rätt person för arbetet. Veteranen kontaktar dig sedan och ni går på tu man hand igenom vad som ska göras. Därefter får du en offert.

Våra veteraner åtar sig sina uppdrag med stor entusiasm för att de vill och har möjlighet, inte för att de måste ta dem. Hos Veteranpoolen arbetar alla på sina egna villkor. Var och en väljer själv vilka uppdrag man vill utföra. Samtliga av våra veteraner är avtals- eller ålderspensionärer med många års erfarenhet och kompetens som du nu kan få glädje av.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Göteborg Centrum
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN