Barnvakt i Göteborg Centrum

Har du behov av en trygg och pålitlig barnvakt? Kontakta Veteranpoolen i Göteborg Centrum så hjälper vi dig! Vi har veteraner med mycket lång praktisk erfarenhet av barnpassning. Vissa har jobbat som pedagoger under sitt yrkesliv, andra har stor erfarenhet av barnpassning på fritiden. Vi erbjuder dig en erfaren och kunnig person som stöttar dig i vardagen. Till exempel kan de hämta på dagis någon dag varje vecka eller hoppa in en kväll när du ska ut och roa dig.

Veteranpoolens barnpassare kan:

  • Hämta dina barn på dagis eller skola
  • Laga mat
  • Starta upp läxläsningen
  • Arbeta sena kvällar, exempelvis när du ska på fest
  • Skjutsa till och från fritidsaktiviteter

Så här gör du för att beställa barnvakt genom Veteranpoolen:

Du kan antingen fylla i enkäten för intresseanmälan så kontaktar vi dig snarast. Du kan också komma i kontakt med oss genom att ringa direkt till vårt kontor i Göteborg Centrum på 031-18 88 69. Vi kommer att behöva veta hur dina behov och önskemål ser ut, till exempel hur många barn som behöver passas, vilka åldrar de har och vilka deras intressen är. Därefter matchar vi de önskemål du har mot en passande resurs i vår pool.

Vid barnpassning är det viktigt att personkemin stämmer. Därför får du och dina barn möta en eller flera av våra veteraner innan ni bestämmer er för vem som får uppdraget. Vid återkommande uppdrag försöker vi givetvis se till att det alltid är samma person som kommer varje gång..

Veteranpoolens personal åtar sig alltid sina uppdrag med stor entusiasm. De jobbar för att de vill och har möjlighet, inte för att de måste. De veteraner som arbetar hos oss arbetar på sina egna villkor och bestämmer själva vilka uppdrag de vill utföra. De är oerhört pålitliga och har mycket stor kunskap då samtliga är avtals- eller ålderspensionärer med många års erfarenhet. Hos oss kan du vara säker på att du hittar en barnvakt med stor kompetens!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Göteborg Centrum
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN