Fönsterputs i Göteborg Centrum

Vill du ha hjälp med fönsterputsningen i ditt hem?  Veteranpoolen Göteborg Centrum finns alltid till hands! Alla våra veteraner är inte professionella fönsterputsare, men tack vare deras långa erfarenhet och smarta husmorstips garanteras du att få dina fönster skinande rena. Vi putsar fönstren på precis samma sätt som du hade gjort själv. Om du inte har de redskap och det material som behövs hjälper vi dig gärna med råd för inköpen. Alternativt går det bra att hyra redskap genom oss. Om du har möjlighet ser vi gärna att du underlättar för oss genom att ta bort dina blomkrukor, gardiner och prydnadsföremål från fönstren, annars gör vi det själva när vi kommer.

Så här beställer du din fönsterputs genom Veteranpoolen:

Du fyller i enkäten för intresseanmälan på vår hemsida så kontaktar vi dig eller så ringer du direkt till vårt kontor i Göteborg Centrum på 031-18 88 69. Berätta hur många fönster som ska putsas, ungefär hur stora de är, om de är vändbara samt hur många glas de har.

Vid putsning av svårtillgängliga fönster på hög höjd (som inte kan nås från en vanlig trappstege) använder vi oss alltid av en byggställning. Om du inte har en sådan kan vi hjälpa dig att ordna en sådan. Fråga oss om du är osäker på om detta behövs.

Våra veteraner åtar sig sina uppdrag med stor glädje och entusiasm. De arbetar inte för att de måste, utan för att de vill och har möjlighet. Alla veteraner hos Veteranpoolen arbetar på sina egna villkor, vilket innebär att de själva väljer vilka uppdrag de vill utföra. Samtliga av våra veteraner är avtals- eller ålderspensionärer. De har med andra ord många års erfarenhet och kompetens, vilket garanterar dig att ditt uppdrag kommer att utföras med ett mycket gott resultat.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Göteborg Centrum
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN