Målare i Göteborg Öster

När du behöver hjälp med kompetent målningsarbete i östra Göteborg är det till Veteranpoolen du ska vända dig. Via oss kan du anlita en veteran med lång erfarenhet av målning. En del veteraner har arbetat professionellt som målare medan andra har liknande relevant kunskap som de samlat på sig under många år. Oavsett om ditt projekt är stort eller litet, så kan du anlita oss. Vi sätter en stolthet i att kunna leverera pålitliga och kvalitativa tjänster anpassade efter dina önskemål, och kan ofta anlitas med kort varsel.

Måleriprojekt våra målare kan hjälpa dig med:

  •  Fasad eller innervägg
  •  Fönster och lister
  •  Staket
  •  Altaner och trädäck
  •  Uthus och garage
  •  Trägolv och tak

Du som äger ett hus eller en fastighet vet att målning är något som regelbundet måste skötas för att huset ska hållas i bra skick. Våra veteraner hjälper dig gärna. Med sin erfarenhet av måleri och hantverksarbete kan de snabbt se vilka specifika behov din fastighet har.

När vi utför uppdrag i ditt hem använder vi oss av det material och de verktyg du tillhandahåller.
Behöver du råd eller assistans vid inköp, eller transport, hjälper vi dig gärna med detta vid förfrågan. Mer avancerade verktyg kan även hyras genom oss om dessa krävs.

Vi kan ansvara för alla steg i arbetsprocessen. Ett bra förarbete är viktigt för ett gott slutresultat. Då tvättar, skrapar, slipar och spacklar vi det som behövs förberedas innan det är redo att målas.

För målning av ytor som inte går att nå med hjälp av en vanlig trappstege kan en byggnadsställning krävas, både för gott resultat och för säkerhetens skull. En sådan kan vi hjälpa dig att ordna.

Så här anlitar du erfarna målare i östra Göteborg via Veteranpoolen:
Fyll i den intresseanmälan som du hittar här på hemsidan så återkommer vi till dig. Du kan också kontakta ditt lokala kontor på telefonnummer 031-21 77 30.Vi erbjuder måleritjänster till hela östra Göteborg, vilket innebär stadsdelarna Gunnebo, Härlanda, Kortedala, Lärjedalen, Örgryte, Partille och Sävedalen.

När du har beskrivit ditt ärende för oss letar vi igenom vår resurspool och sätter dig i kontakt med en veteran som är lämplig för just ditt uppdrag. Gemensamt gör ni en plan för det kommande arbetet, och baserat på detta skickar vi dig sedan en offert. När denna är accepterad av dig kan arbetet påbörjas.

Alla veteraner som arbetar för Veteranpoolen har mångårig kompetens och kunskap inom sina respektive fält. De är samtliga ålders- eller avtalspensionärer som fortsatt att erbjuda sina tjänster för att de vill och kan. De väljer själva vilka uppdrag de vill åta sig baserat på intresse och tillgänglighet. Det betyder att du när du anlitar Veteranpoolens tjänster, alltid kan vara säker på att få pålitlig och kunnig hjälp hem till dig.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Göteborg Öster
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN