Barnvakt i Göteborg Öster

Behovet av en barnvakt kan uppkomma snabbt, och då vill du som förälder säkert ha tillgång till en trygg och kompetent person att lämna dina barn hos.
Vi på Veteranpoolen har många duktiga veteraner i vår resurspool som ser till att du alltid har någon att vända dig till när du behöver lämna barnen en stund. En del av våra veteraner har arbetat som inom barnomsorgen som pedagoger under sitt yrkesliv, andra har erfarenhet av att ha tagit hand om egna barn och barnbarn. Den långa erfarenheten gör veteranerna utmärkt lämpade för barnpassning.

Våra veteraner hjälper dig med följande:

  •  Hämta från dagis och skola
  •  Hjälpa till med läxläsning
  •  Laga mat
  •  Skjutsa till och från fritidsaktiviteter

De ställer gärna upp med att arbeta sena kvällar om du t.ex. arbetar sent eller ska på fest.

Så här anlitar du barnpassning i Göteborg Östra:
Om ni vill ordna ett möte kan ni fylla i en intresseanmälan där ni beskriver ert ärende, så återkommer vi så snart det är möjligt. Ni kan också ringa direkt till vårt lokalkontor på 031-21 77 30. Tala om för oss hur många barn som ska passas, vilken ålder de är i och vad de har för intressen och eventuella särskilda behov, så letar vi rätt på en resurs i vår pool som passar just er familj.

För er bekvämlighets skull har er familj alltid möjlighet att träffa ett par stycken passande barnvakter från Veteranpoolen innan ni bestämmer er. Vi på Veteranpoolen värderar personkemi och ömsesidig trivsel högt. Vid kontinuerligt uppdrag är det givetvis sedan alltid samma person som återkommer varje gång.

Veteranpoolen erbjuder tjänster från kunniga och erfarna personer i pensionsåldern. Våra veteraner har den sortens kunskap och trygghet i sina yrkesroller som bara erhålls genom lång livserfarenhet. Våra veteranbarnvakter blir för er familj som ett tryggt stöd i form av en extrafarmor eller -mormor. Som ni alltid kan lita på.

Vi har veteraner som arbetar i stadsdelarna Gunnebo, Härlanda, Kortedala, Lärjedalen, Örgryte, Partille och Sävedalen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Göteborg Öster
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN