Fönsterputs i Göteborg Östra, Partille, Landvetter, Mölnlycke

Letar du efter kompetent och lättillgänglig fönsterputsning i östra Göteborg?
Veteranpoolen har de resurser du söker. I vår resurspool har vi veteraner med lång och gedigen erfarenhet av fönsterputsning och andra relaterade tjänster. Våra fönsterputsare kan anlitas för små eller stora uppdrag, omfattning bestämmer du själv, och ofta även med kort varsel.

Vill du att vårt arbete skall gå snabbare får du gärna plocka undan krukor, prydnadssaker och gardinstänger innan vi påbörjar vårt arbete hos dig. Vi kan dock givetvis göra även detta för dig.

Vi använder oss av den utrustning som du förser oss med när vi putsar dina fönster. Om du inte redan har rätt utrustning hemma hjälper vi dig gärna med kompletterande inköp vid förfrågan. Det kan också vara bra att komma ihåg att vi endast putsas fönster som nås med hjälp av en vanlig trappstege på grund av säkerhetsföreskrifter.

 Så anlitar du en fönsterputsare i Göteborg Östra:
Du kan anlita en veteran för fönsterputs genom att ta kontakt med oss på Veteranpoolen. Du skickar antingen in en intresseanmälan via vårt e-postformulär som finns att tillgå på hemsidan eller så ringer du oss direkt på vårt lokala kontor på 031-21 77 30.

När du kontaktar oss för hjälp med fönsterputs behöver vi veta hur många fönster som ska putsas, hur stora de är, om de är vändbara samt hur många glas de har. Syftet är att vi ska få en bättre bild av vilken omfattning uppdraget har, vilket gör att vi lättare kan skräddarsy en lösning som passar just dig. Därefter kontaktas du av en veteran med lämplig kompetens för uppdraget. Tillsammans planerar ni hur arbetet skall gå till och när det skall påbörjas.

Veteranpoolens personalresurs utgörs av erfarna och kunniga personer som valt att fortsätta erbjuda sina tjänster även efter pensionen. De disponerar själva över sin tid och åtar sig uppdrag baserat på tillgänglighet och intresse, vilket främjar för att du när du anlitar Veteranpoolen, alltid kan vara säker på att få pålitlig och kompetent hjälp.

Vår bas finns i östra Göteborg och därifrån har vi möjlighet att serva stadsdelarna Gunnebo, Härlanda, Kortedala, Lärjedalen, Örgryte, Partille och Sävedalen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Göteborg Östra, Partille, Landvetter, Mölnlycke
Fönsterputs Fönsterputs
INTRESSEANMÄLAN Fönsterputs