Städning i Göteborg Östra, Partille, Landvetter, Mölnlycke

Om du söker hjälp med städningen av ditt hem har Veteranpoolen lösningen för dig. Vi förmedlar städtjänster från skickliga och erfarna lokalvårdare över hela östra Göteborg.
Vi anpassar oss efter dina behov och önskemål och kan oftast anlitas med kort varsel. Oavsett om det är regelbunden städhjälp du vill ha eller om du endast behöver assistans vid ett enskilt tillfälle kan vi stå till tjänst och se till att du får dina behov tillgodosedda.

 

Vad som vanligtvis ingår i städningen:

  •  Dammsuga golv och mattor
  •  Moppa golv
  •  Torka av köksskåp och vitvaror
  •  Dammtorka hyllor, lampor och möbler
  •  Rengöra badrum och toalett
  •  Tömma papperskorgar
  •  Putsa speglar

En vanlig lösning är att du som kund kommer överens med en veteran om ett städschema som sedan utförs regelbundet. För att arbetet skall utföras på bästa tänkbara sätt är det alltid samma veteranstädare som kommer hem till dig. Du kan också själv komma med önskemål om vilken typ av städtjänst som du eftersöker, i samspråk med veteranen har du möjlighet att utforma städningen efter dina egna behov. Bra att veta kan vara att fönsterputs inte ingår i städningen, men vi erbjuder istället denna tjänst separat vid behov.

Innan vårt första besök ser vi gärna att du går igenom och eventuellt kompletterar din städutrustning, då vi använder oss av det material du tillhandahåller när vi utför arbetet.
Vid förfrågan kan vi även hjälpa dig med inköpen om det är något särskilt som efterfrågas.
En dammsugare och rengöringsmedel tillhör den utrustning som krävs.

Anlita städhjälp genom Veteranpoolen i östra Göteborg:
Ta kontakt med oss antingen genom att fylla i formuläret för en intresseanmälan som du hittar på hemsidan eller genom att kontakta vårt lokalkontor på telefonnummer 031-21 77 30. När du beskrivit vilken typ av städtjänster som du är i behov av sätts du i kontakt med en passande veteran och ni kan gemensamt komma fram till uppdragets omfattning.

Vi erbjuder städhjälp i östra Göteborg och täcker därför stadsdelarna Gunnebo, Härlanda, Kortedala, Lärjedalen, Örgryte, Partille och Sävedalen med våra tjänster.

När du anlitar Veteranpoolen kan du vara säker på att du får kunnig, erfaren och motiverad arbetskraft. Våra veteraner är samtliga pensionärer som disponerar över sin egen tid och själva väljer vilka uppdrag de vill åta sig.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Göteborg Östra, Partille, Landvetter, Mölnlycke
Städning Städning
INTRESSEANMÄLAN Städning