Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Gotland

Vi på Veteranpoolen kan erbjuda all typ av fastighetsservice. Det gäller inte bara hus med lägenheter utan alla sorters bostäder och företagsfastigheter. Våra veteraner kan utan problem rycka in under semestertider eller arbetstoppar. De kan arbeta som komplement eller ersättare under såväl kortare som längre tid. Våra veteraner har alla lång erfarenhet av fastighetsservice.

Exempel på sysslor vi kan utföra:

  • Renhållning och städning av trapphus
  • Tillsyn och underhåll av soprum och allmänna utrymmen
  • Reparationer
  • Trädgårdsskötsel
  • Rensning av rabatter
  • Snöskottning
Så här bokar du fastighetsservice på Gotland:

För att kontakta oss fyll i intresseanmälan som finns på vår hemsida eller ring Visbykontoret på 0498-23 00 10 eller 0707 320626. Berätta för oss om det uppdrag du önskar få gjort så letar vi fram en resurs i vår pool som matchar dina önskemål. En veteran kommer kort därefter att kontakta dig och tillsammans går ni igenom uppdragets omfattning.

Vid löpande uppdrag ser vi ofta till att en och samma veteran sköter uppdraget. På så sätt kan du som kund känna dig trygg och säker på att uppdraget sköts på rätt sätt.

Alla våra medarbetare är avtals- eller ålderspensionärer som vill fortsätta arbeta. De är duktiga på det de gör och med deras kompetens kan du vara säker på att ditt uppdrag kommer att skötas professionellt. De arbetar på sina egna villkor och tar sig endast an så många uppdrag de vill och orkar. Våra veteraner arbetar för att de tycker att det är roligt, inte för att de är tvungna. Därför kan du också räkna med ett väldigt trevligt bemötande samt att de utför arbetet med stor entusiasm.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Gotland
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN