Målare i Gotland

Behöver du hjälp med ett måleriarbete? Vi på Veteranpoolen har alla tänkbara resurser för både det lilla och det stora måleriprojektet. Våra erfarna veteraner ger dig gärna en hjälpande hand. De kan också sköta hela jobbet åt dig. Flera av våra veteraner har tidigare arbetat som professionella målare, andra har under många års tid haft ett stort intresse för måleri och har därmed lång erfarenhet.

Exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

  • Hela eller delar av fasaden
  • Dörr- och fönsterfoder
  • Plank, grind och staket
  • Dörrar och köksskåp
  • Innerväggar och tak
  • Lister

Givetvis utför vi även det nödvändiga förarbetet för att få ett så bra resultat som möjligt. Till detta hör slipning, putsning, spackling och målartvätt samt att vi täcker golv och lister. Vi hjälper dig gärna med inköpsråd om du är osäker på vilken typ av material och verktyg som behövs för uppdraget. Om det är så att målningen sker högt upp kan vi hjälpa dig att hyra en målarställning.

Så här hyr du målare på Gotland:

Fyll i vår intresseanmälan här på hemsidan så kontaktar vi dig, eller ring vårt lokalkontor i Visby på 0498-23 00 10 eller 0707 320626. Vi behöver lite kortfattad information om arbetets omfattning, exempelvis vad det är du vill ha målat och vad för material och verktyg du redan har hemma. Därefter går vi igenom resurserna i vår pool för att hitta en veteran som har den rätta kompetensen för ditt uppdrag.

Vi kan hjälpa till med måleriarbeten på hela Gotland, exempelvis Hemse, Klintehamn, Roma, Slite och Visby.

Våra veteraner är antingen avtals- eller ålderspensionärer som valt att fortsätta arbeta. De har lång erfarenhet inom måleri och tycker om att ta sig an intressanta projekt. De arbetar inte för att de är tvungna, utan för att de vill och tycker att det är roligt. Våra veteraner väljer själva de uppdrag de vill arbeta med. Du som kund kan därmed lita på att projektet utförs med stor entusiasm av en ansvarsfull person med hög kompetens.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Gotland
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN