Snickare i Gotland

Ska du bygga om eller bygga nytt? Då kan våra veteraner hjälpa dig. Vi kan hjälpa till med både stora och små projekt. De resurser som Veteranpoolen kan tillhandahålla är dessutom både kunniga och erfarna. De har lång erfarenhet av snickeri och har i många fall arbetat som snickare. De som inte har en professionell bakgrund har förvärvat sina kunskaper genom ett gediget, livslångt intresse.

Några exempel på arbeten vi utför:
  • Bygga en ny altan
  • Sätta upp fasadpanel
  • Byta ut brädfodringen
  • Reparera taket på verandan
  • Sätta in nya dörrar och fönster
  • Bygga ny trappa
  • Sätta upp ny innervägg

Våra erfarna snickare hjälper dig gärna med inköpsråd gällande material och verktyg. I en del fall kan mer avancerade maskiner behövas, exemplvis el- eller motordrivna verktyg såsom motorsåg. Vid behov går dessa att hyra via oss.

Så hyr du snickare på Gotland:

Du kontaktar oss antingen genom formuläret här på hemsidan så hör vi av oss till dig, eller så ringer du lokalkontoret i Visby på 0498-23 00 10 eller 0707 320626.
Berätta lite om uppdraget du vill få gjort så ser vi till att hitta en veteran som matchar just dina önskemål. Den eller de som passar bäst för uppdraget kontaktar sedan dig så att ni kan komma överens om vad som ska göras.

Våra snickare arbetar på hela Gotland – vi kan bland annat arbeta i Hemse, Klintehamn, Roma, Slite och Visby.

Hos Veteranpoolen arbetar kompetenta och erfarna veteraner som gärna tar sig an dina uppdrag. Våra veteraner är pensionärer som inte vill sluta jobba helt än. De väljer själva hur mycket de vill arbeta och vilka uppdrag de vill ta sig an. Du kan därmed försäkra dig att ditt uppdrag utförs av någon med stor entusiasm och arbetsglädje.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Gotland
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN