Fönsterputs i Gotland

Behöver dina fönster putsas? Då kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig! De flesta av våra veteraner har inte arbetat som fönsterputsare professionellt, däremot har de lång erfarenhet av att putsa fönster. De vet med andra ord exakt hur de ska få dina fönster skinande rena.

Vi arbetar i första hand med de verktyg du har hemma. Låt oss därför veta vad du har tillgång till när du kontaktar oss så att vi vet vad vi måste ta med oss. Vill du skynda på arbetet får du gärna ställa undan krukor och annat som finns vid fönstren så att vi kan sätta igång med arbetet på en gång. Har du inte möjlighet kan vi förstås även göra det själva då vi anländer.

Så här bokar du fönsterputsning på Gotland:

Fyll i vår intresseanmälan på hemsidan eller ring oss på lokalkontoret i Visby på 0498-23 00 10 eller 0707 320626. Vi behöver veta följande saker om ditt uppdrag:

  • Hur många fönster det gäller
  • Ungefär hur stora de är
  • Hur många glas de har
  • Om de är vändbara

När vi känner till dina behov kan vi matcha dem med resurserna i vår veteranpool och hitta den rätta personen för just ditt uppdrag. En veteran kommer därefter att kontakta dig och ni kan tillsammans gå igenom hur uppdraget ska utföras.

Våra veteraner putsar fönster på hela Gotland. Vi kan arbeta i Hemse, Klintehamn, Roma, Slite och Visby.

Våra medarbetare i Veteranpoolen Gotland putsar dina fönster med gott humör. De är alla pensionärer som inte vill sluta arbeta. De jobbar alltså för att de vill och inte för att de är tvungna. Hos oss har de möjlighet att välja sådana uppdrag de tycker låter intressanta. När de åtar sig ditt uppdrag kan du alltså vara säker på att få erfaren och motiverad hjälp.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Gotland
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN